Crear una campanya d'acció de vídeo

Per generar més conversions sense deixar d'optimitzar una campanya per assolir el CPA més baix, creeu una campanya d'acció de vídeo. Les campanyes d'acció de vídeo generen diverses combinacions d'anunci que es mostren a les persones adequades en els formats d'anunci més rellevants. En aquest article s'explica com podeu configurar una campanya d'acció de vídeo.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Abans de començar

Seguiment de conversions

Configureu el seguiment de conversions al vostre lloc web i assegureu-vos que l'etiqueta de Google funcioni correctament. Optimitzeu els esdeveniments de conversió lleugers (com ara "Afegir al carretó" o "Visita al lloc web") i trieu una opció de recompte de conversions que sigui adequada per a la campanya. Si mesureu les visites a la botiga, podeu incloure-ho com a esdeveniment de conversió a fi d'optimitzar les campanyes de vídeo per a objectius omnicanal. Això proporciona senyals valuosos als nostres sistemes perquè pugueu assolir els resultats que voleu més ràpidament.

Requisits del pressupost

La configuració del pressupost afecta la rapidesa amb què podem optimitzar la vostra campanya per obtenir conversions. En el cas de les campanyes que utilitzen ofertes de CPA objectiu, us recomanem que definiu un pressupost que sigui com a mínim 15 vegades superior al CPA objectiu. Utilitzeu la taula següent per entendre el temps que tarda a optimitzar-se la campanya en funció del pressupost definit.

Configuració del pressupost Temps d'optimització
Més de 15 vegades el vostre CPA objectiu De 7 a 8 dies
Entre 10 i 15 vegades el vostre CPA objectiu 2 setmanes
Entre 5 i 10 vegades el vostre CPA objectiu 3 setmanes

En el cas de les campanyes que utilitzen ofertes de maximització de conversions, el pressupost diari ha de ser com a mínim 10 vegades superior al vostre CPA de vídeo previst.

Consideracions

Si voleu obtenir resultats òptims per a la vostra campanya, cal que tingueu en compte coses com ara l'estratègia d’ofertes, els públics i la creativitat. Podeu obtenir més informació sobre aquests consells a la nostra guia de pràctiques recomanades.

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.

Crear una campanya d'acció de vídeo

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Pas 1 de 2

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  4. Seleccioneu l'objectiu Vendes, Contactes o Trànsit al lloc web.
  5. Seleccioneu el tipus de campanya Vídeo.
    • Per al subtipus de campanya, se selecciona automàticament l'opció Generar conversions.
  6. Feu clic a Continua.
  7. Poseu un nom a la campanya.
  8. A la secció "Estratègia d'oferta", definiu l'estratègia en CPA objectiu, Maximització de conversions, Maximització del valor de conversió. o ROAS objectiu. Si seleccioneu CPA objectiu, indiqueu l'import objectiu que voleu invertir en una conversió.
  9. A la secció "Pressupost i dates", definiu el tipus de pressupost, l'import del pressupost i les dates d'inici i de finalització per a la campanya.
    • Per al tipus de pressupost, seleccioneu Diari (l'import mitjà que voleu gastar cada dia) o Total de la campanya (el pressupost total que voleu gastar durant tota la campanya). Tot seguit, introduïu l'import que voleu gastar.
    • Introduïu només una data de finalització si publiqueu una campanya de temporada a curt termini o si utilitzeu un pressupost per al total de la campanya en comptes d'un pressupost diari.
  10. Seleccioneu els idiomes i les ubicacions als quals voleu orientar la campanya.
  11. Per definir on es poden mostrar els anuncis de la campanya, trieu la configuració d'exclusió de contingut.
  12. (Opcional) Afegiu recursos d'enllaç de lloc.
  13. (Opcional) Si voleu afegir un feed de productes a la campanya, desplegueu el quadre "Feed de productes" i feu clic a la casella de selecció.
  14. (Opcional) Feu clic a Configuració addicional per orientar la campanya a dispositius específics i definir un límit de freqüència i una programació per a la campanya.
  15. Escriviu el nom del grup d'anuncis.
  16. Trieu els tipus de grups demogràfics i de públics als quals voleu arribar.
    Nota: per ajudar-vos a trobar més oportunitats de conversió, ja no podreu afegir segmentació per contingut a les campanyes de conversió de vídeo noves ni existents durant els propers mesos. A partir de principis de 2023, totes les opcions de configuració de segmentació per contingut existents es trauran automàticament de les campanyes de vídeo que generen conversions. Per treure manualment la segmentació per contingut de les campanyes de conversió existents, aneu a la configuració del grup d'anuncis. Obteniu informació sobre com podeu optimitzar una campanya de vídeo per obtenir més conversions.

Pas 2 de 2

1. Feu servir l'editor per crear l'anunci.
    • El vostre vídeo de YouTube: cerqueu un vídeo que hàgiu penjat o enganxeu l'URL del vídeo de YouTube. Proporcioneu l'URL final (la pàgina de destinació que visiten els usuaris quan interaccionen amb l'anunci) i l'URL visible (l'URL de lloc web que es mostra a l'anunci).
    • Crida a l'acció: introduïu una crida a l'acció que animi els usuaris a fer clic a l'anunci. Cada crida pot tenir fins a 10 caràcters.
    • Títol: introduïu un títol que promocioni el vostre producte o servei (fins a 15 caràcters). Els títols només es mostren amb els anuncis in-stream omissibles.
    • Títol llarg: introduïu una versió més llarga del títol que promocioni el vostre producte o servei. Cada títol llarg pot tenir fins a 90 caràcters. Els títols llargs només es mostren amb anuncis de vídeo in-feed.
    • Descripció: introduïu una descripció del producte o del servei. Cada descripció pot tenir fins a 70 caràcters.
  2. (Opcional) Per afegir una plantilla de seguiment, un sufix d'URL final o paràmetres personalitzats a l'URL final, feu clic a Opcions d'URL d'anunci (avançades).
  3. Seleccioneu com a bàner complementari una imatge generada automàticament a partir dels vídeos del vostre canal de YouTube (opció recomanada) o una imatge que pengeu manualment. Els bàners complementaris només es mostren en ordinadors.
  4. Poseu un nom a l'anunci.
  5. Quan acabeu, feu clic a Crea la campanya.

Anuncis de vídeo compatibles amb orientació vertical

Optimitzeu les campanyes d'aplicacions, Màxim rendiment i de vídeo afegint vídeos verticals als recursos de creativitat com a pràctica recomanada. L'experiència de vídeos verticals en pantalla completa i adaptada per a mòbils us pot ajudar a millorar la implicació de la vostra campanya amb els espectadors de vídeos per a mòbils.

En el cas de YouTube, els vídeos verticals s'admeten en totes les campanyes aptes de vídeo amb emplaçaments possibles in-feed, in-stream, a la Cerca de YouTube i a YouTube Shorts. En alguns casos, només cal que afegiu un recurs de vídeo vertical a una campanya d'acció de vídeo per obtenir entre un 10 i un 20% més de conversions que només si teniu vídeos horitzontals per a YouTube Shorts.

Fora de YouTube, els anuncis també es publiquen als partners de vídeo de Google per arribar a més persones. Una gran part de l'inventari dels partners de vídeo de Google se centra en contingut vertical, com ara les aplicacions de videojocs i de vídeo, per utilitzar encara més els vostres recursos de vídeo verticals i quadrats.

Nota: és possible que els vídeos verticals es difonguin in-feed als usuaris que utilitzen ordinadors, ja que els recursos amb millor rendiment es difonen en funció del comportament i de l'entorn de l'usuari.

Per començar a crear recursos de vídeo vertical, obteniu més informació sobre la creació de vídeos a Google Ads.