For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Hva bør jeg vite om bruk av Fitbit-appen på en Android-telefon?

Merk: Oppdater Android-telefonen til den nyeste OS-versjonen for å få de nyeste funksjonene i Fitbit-appen. Hvis telefonen din ikke bruker en støttet OS-versjon, kan du bruke Fitbit-appen, men du kan ikke installere den på nytt hvis du sletter den. Les mer om OS-kravene under Fitbit-kompatible enheter.

Hvis du konfigurerer Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3 eller Fitbit Versa 4, vises et varsel på telefonen om å starte konfigurasjonsprosessen. Du finner mer informasjon under Hvordan konfigurerer jeg en Fitbit-enhet?

Hvorfor må Fitbit-appen kjøre i bakgrunnen på Android-telefonen?

Fitbit-appen kjører i bakgrunnen for å sørge for at du er koblet til visse funksjoner i Fitbit-appen, for eksempel automatisk synkronisering, tilkoblet GPS og app-varsler fra telefonen.

Hvis Fitbit-appen ikke kjører i bakgrunnen, kan det være du opplever problemer med appens funksjoner, for eksempel:

• Forsinkede eller manglende varsler fra telefonen
  • Fitbit-enheten synkroniseres ikke automatisk
  • Den tilkoblede GPS-en mister forbindelsen
  • Apper kjører eller oppdateres ikke regelmessig på Fitbit-enheten
  • Fastvareoppdateringer fullføres ikke på Fitbit-enheten

Merk at alle apper som kjører i bakgrunnen, påvirker telefonens batteribrukstid. Du finner mer informasjon i hjelpeartikkelen for Android (Google).

Hvordan bruker jeg Fitbit-appen på en Huawei P20 Lite-telefon?

Hvis du skal bruke Fitbit-appen på en Huawei P20 Lite-telefon, må du bekrefte følgende innstillinger:

1. Åpne telefonen og gå til Innstillinger-appen  Apper og varsler  Apper.
  2. Trykk på Fitbit  Batteri.
  3. Slå av valget for Varsling om strømkrevende apper.
  4. Trykk på Start.
  5. Slå av Administrer automatisk og slå på valgene for Auto-startSekundær oppstart og Kjør i bakgrunnen.
  6. Trykk på OK.

Merk at du kan få opp en melding på telefonen knyttet til strømforbruk og apper som skanner i bakgrunnen. Hvis du følger trinnene i denne meldingen, vil ikke Fitbit-appen kunne kjøre i bakgrunnen og visse funksjoner vil kanskje ikke fungere. Gjenta trinnene ovenfor for å tillate at Fitbit-appen kan kjøre i bakgrunnen.

Hvilke tips finnes for bruk av Fitbit-appen på en Android-telefon?

For å sikre at Fitbit-enheten synkroniseres og mottar varsler fra Android-telefonen din, kan du åpne Innstillinger-appen på telefonen og bekrefte eller justere følgende innstillinger:

• Slå av begrensninger for bakgrunnsdata:
    1. Gå til Apper og varsler Fitbit-appen.
    2. Trykk på Begrensninger for bakgrunnsdata eller Grenser for bakgrunnsdata for å slå av innstillingen.
  • Slå av begrensninger for batteriet:
    1. Gå til ApperFitbit-appenAvansertBatteriOptimalisering av batteri.
    2. Endre visningen til Alle apper.
    3. Søk etter Fitbit-appen og velg Ikke optimalisert.
  • Slå på stedstjenester og la Fitbit-appen få tilgang til posisjonen din. Du finner mer informasjon under Hvorfor ber Fitbit-appen meg om å slå på stedstjenester?
Hvorfor får jeg varsel om en Fitbit-synkroniseringstjeneste?

Du får et varsel om en Fitbit-synkroniseringstjeneste på telefonen som forteller deg at Fitbit-appen kjører i bakgrunnen. Du ser dette varselet selv om du lukker Fitbit-appen.

Varselet vises på telefonen frem til du velger å skjule det. Du finner mer informasjon og instruksjoner under Kan jeg skjule varselet om Fitbit-synkroniseringstjenesten?

Hva slags handlinger kan jeg gjøre i varselet om Fitbit-synkroniseringstjenesten?

Når du åpner varselet om Fitbit-synkroniseringstjenesten, kan du se når du synkroniserte Fitbit-enheten sist, samt alternativer for å synkronisere Fitbit-enheten uten å åpne appen eller gå direkte til bestemte funksjoner i appen.

Varselet gir også en snarvei til telefonens Innstillinger-app slik at du kan justere varslene du får fra Fitbit-appen på telefonen. Hvis du vil åpne Innstillinger-appen, trykker og holder du på varselet og trykker deretter på Alle kategorier.

Kan jeg skjule varselet om Fitbit-synkroniseringstjenesten?

Slik skjuler du varselet om Fitbit-synkroniseringstjenesten:

1. Trykk og hold på varselet.
  2. Slå av varselet.
  3. Trykk på Ferdig. Fitbit-appen vil fortsette å kjøre i bakgrunnen, men du vil ikke bli varslet.

Hvis du skjuler varselet om Fitbit-synkroniseringstjenesten, mottar du et annet varsel fra Android-operativsystemet om at Fitbit-appen bruker batteriressurser. Alle apper som kjører i bakgrunnen, påvirker telefonens batteribrukstid.

Slik skjuler du varselet om bruk av batteri:

1. Sveip ned på telefonen for å se varslene slik at hele varselet om bruk av batteri vises.
  2. Trykk og hold på varselet og slå det av.
  3. Trykk på Ferdig.
Er varslene som sendes fra Android-enheten min, krypterte?

Alle varsler krypteres på bestemte Fitbit-enheter. Du finner mer informasjon under Hvordan får jeg varsler fra telefonen på Fitbit-enheten?

Kryptering beskytter dataene og holder dem konfidensielle. Når dataene krypteres, blir de uleselig for uautoriserte personer som har fått tilgang til dem. Hvis et varsel ikke er kryptert, kan teksten som vises på Fitbit-enheten, potensielt være utsatt for avlyttende enheter. Personer som prøver å fange opp Bluetooth-overføringer, kan se innholdet i varselet. Den personlige informasjonen din som er lagret hos Fitbit, er alltid kryptert.

Hvorfor mottar jeg tilgangsforespørsler fra Fitbit-appen på Android-telefonen?
For å kunne bruke alle funksjonene i Fitbit-appen må du gi Fitbit-appen tilgang til visse funksjoner på telefonen. Hvis du for eksempel vil legge til Fitbit-statistikk på et bilde, må Fitbit-appen få tilgang til kameraet.

HVORDAN GIR JEG FITBIT-APPEN TILGANG TIL FUNKSJONER PÅ TELEFONEN?

Gi Fitbit-appen tilgang til telefonens funksjoner i telefonens innstillinger. Trykk på Innstillinger  Apper  Fitbit  Tillatelser.

Hvis du er usikker på hvordan du bekrefter eller endrer innstillingene på telefonen, kan du ta kontakt med produsenten.

HVILKE FITBIT-FUNKSJONER TRENGER TILGANG TIL TELEFONEN MIN?

Telefonfunksjon Funksjoner i Fitbit-appen
Kalender Kalendervarsler
Anropslogger Varsler om tapt anrop
Kamera, filer og media Dele en treningsprestasjon, et merke eller et bilde
Skanne en strekkode
Kontakter Varsler om innkommende anrop
Posisjon Kalendervarsler
Synkroniser Fitbit-enheten
Telefon-GPS (tilkoblet) og MobileRun
Vær-app
Mikrofon Taleassistent
Anrop på håndleddet
Enheter i nærheten Telefon-GPS (tilkoblet)
Konfigurere Fitbit-enheten
Synkronisere Fitbit-enheten
Telefon Legg til venner
Varsler om innkommende anrop
Anrop på håndleddet
Fysisk aktivitet MobileTrack
Tekstmeldinger (SMS) Tekstvarsler
Hvorfor kan jeg ikke logge på Fitbit-appen med Android-telefonen min?
Hvis du ikke kan logge på Fitbit-appen, kan det være fordi du stiller inn klokkeslettet manuelt på Android-telefonen. Åpne telefonen og gå til Innstillinger  Dato og tid og slå på «Automatisk dato og tid». Noen Android-nettbrett har ikke et valg for «Automatisk dato og tid», slik at du manuelt må angi det korrekte klokkeslettet på nettbrettet. Klokkeslettet må ikke avvike fra det korrekte klokkeslettet med mer enn to minutter for at du skal kunne logge på Fitbit-appen.
Hvordan legger jeg til et Fitbit-miniprogram på Android-telefonen?

Legg til Fitbit-miniprogrammer på Android-telefonen, inkludert miniprogrammet for aktivitetsmål og miniprogrammer som raskt lar deg loggføre aktiviteter, mat, søvn og mer. Miniprogrammet for aktivitetsmål lar deg se fremgangen mot det daglige aktivitetsmålet ditt direkte fra hjem-skjermen, uten at du behøver å åpne Fitbit-appen.

Det er to måter du kan legge til Fitbit-miniprogrammer på, avhengig av hvilken telefon du har:

1. Velg Apper fra hjem-skjermen.
  2. Velg Miniprogrammer øverst på siden.
  3. Sveip til du ser Fitbit.
  4. Trykk og hold for å dra miniprogrammet til den hjem-skjermen du ønsker.

Eller:

1. Trykk og hold på hjem-skjermen.
  2. Velg Miniprogrammer.
  3. Sveip til du ser Fitbit.
  4. Trykk og hold for å dra miniprogrammet til den hjem-skjermen du ønsker.