For assistance with Fitbit Ace LTE, visit support.google.com/fitbitacelte.

Kan jeg utvide Fitbit-enhetens batteribrukstid?

Batteribrukstiden er hvor lenge Fitbit-enheten fungerer etter at den er ladet til 100 %. Hvis du vil maksimere batteribrukstiden, kan du slå av eller redusere bruken av enkelte funksjoner.

Hva er den estimerte batteribrukstiden for Fitbit-enheten min?

Batteribrukstiden påvirkes av bruken og andre innstillinger, slik at faktiske resultater kan variere.

Enhetens navn Batteribrukstid

Fitbit Sense*
Fitbit Sense 2*
Fitbit Versa 2*
Fitbit Versa 3*
Fitbit Versa 4*

6+ dager

Fitbit Versa
Fitbit Versa Lite Edition

4+ dager
Fitbit Ace 3 Opptil åtte dager

Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 3*

Opptil ti dager

Fitbit Ace og Fitbit Ace 2
Fitbit Alta
Fitbit Blaze
Fitbit Charge 2
Fitbit Flex 2
Fitbit Ionic*
Fitbit Inspire
Fitbit Inspire HR
Fitbit Luxe

Opptil fem dager

Fitbit Alta HR
Fitbit Charge 3
Fitbit Charge 4*
Fitbit Charge 5*
Fitbit Charge 6*

Opptil sju dager
Fitbit One Opptil to uker
Fitbit Zip Opptil seks måneder
Fitbit Flyer Seks timer med spilletid

Vi anbefaler at du bruker ladekabelen som fulgte med enheten. Vær oppmerksom på at enheten kanskje må lades oftere etter at den har blitt ladet flere hundre ganger.

*Bruk av funksjoner som alltid på-skjerm og GPS krever hyppigere lading.

• Ved bruk av alltid på-skjerm:
    • Charge 5, Charge 6, Inspire 3, Sense 2, Versa 2 og Versa 4 har en batteribrukstid på opptil tre dager.
    • Luxe, Sense og Versa 3 har en batteribrukstid på opptil to dager.
  • Hvis du bruker den innebygde GPS-en kontinuerlig:
    • Charge 4, Charge 5 og Charge 6 har en batteribrukstid på opptil fem timer,
    • Ionic har en batteribrukstid på opptil ti timer.
    • Sense, Sense 2, Versa 3 og Versa 4 har en batteribrukstid på opptil tolv timer.

Hvilke tips finnes det for å forlenge Fitbit-enhetens batteribrukstid?

Hvis du fremdeles har problemer, kan du kontakte Kundestøtte

Hvordan oppbevarer jeg Fitbit-enheten over lengre tid?

Hvis du vil oppbevare enheten i flere uker eller måneder, lader du den til 100 % og slår den av for å hindre mer batteribruk. Vær oppmerksom på at du kun kan slå av enkelte Fitbit-enheter. Ikke la enheten stå koblet til ladekabelen mens du oppbevarer den. Du finner mer informasjon under Hvordan slår jeg av Fitbit-enheten?

Hvis du har et armbånd, lader du enheten til 100 % minst én gang hver sjette måned. Hvis du har en klokke, lader du enheten til 100 % minst én gang hvert år.

Oppbevar enheten på et kjølig sted uten fukt.