Log dit barn ind på en Android-enhed

Når du bruger Family Link til at administrere dit barns Google-konto, kan du logge barnet ind på de fleste Google-tjenester på barnets Android-enhed. Du kan også logge dit barn ind på andre enheder og logge dit barn ind med en skolekonto.

Hvad der sker, når mit barn er logget ind

Sådan logger du ind på en Android-enhed

Vigtigt! Hvis du har føjet forældrestyring til dit barns nuværende Google-konto, skal du bede barnet om at logge ind eller låse sin enhed op. Hvis dit barn ikke har en børnekonto, kan du oprette en.

Hvis du administrerer dit barns Google-konto med Family Link, kan du logge barnet ind på enheder med Android 5.1 eller nyere. Dit barn kan ikke logge ind på enheder med Android 5.0 eller ældre, så længe barnets konto administreres med Family Link.

Trin 1: Fjern en tidligere konto på enheden
Vigtigt! Når du fjerner dit barns konto fra enheden, er de oplysninger, der er tilknyttet den pågældende konto, ikke længere på enheden. Dette omfatter mails, kontakter, enhedsindstillinger og indstillinger for forældrestyring. Hvis du logger dit barns konto ind på enheden igen, gøres de tilknyttede oplysninger tilgængelige på enheden igen.

Sådan fjerner du et barns konto:

På dit barns Android-enhed:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Konti. Hvis du ikke kan se "Konti", skal du trykke på Brugere og konti.
  3. Tryk på den konto, du vil fjerne og derefter Fjern konto.
  4. Hvis det er den eneste Google-konto på telefonen, skal du af sikkerhedsmæssige årsager angive telefonens mønster, pinkode eller adgangskode.
Tip! Hvis dit barns enhed ikke har forbindelse til internettet, skal du bruge den forældreadgangskode, der findes i din Family Link-app, for at fjerne barnets konto.
Trin 2: Nulstil enheden

Vigtigt! Hvis du vil rydde en enhed, så et andet barn kan bruge den, skal du først fjerne alle de konti, der er logget ind på enheden. Hvis du ikke gør dette, skal du logge ind med den Google-konto, du tidligere har været logget ind på, når enheden er ryddet.

1. Valgfrit: Sikkerhedskopiér data fra enheden, og download dem på en anden enhed.
  2. Gendan fabriksindstillingerne på enheden.
Trin 3: Log dit barn ind

Log dit barn ind under konfigurationen:

1. Tænd enheden.
  2. Log ind med dit barns Google-konto, når du bliver bedt om det. Bekræft, at du er forælder.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere enheden.
  4. Når konfigurationen er udført, kan dit barn bruge enheden.

Log dit barn ind senere:

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Konti. Hvis du ikke kan finde "Konti", skal du trykke på Brugere og konti og derefter Tilføj konto.
  3. Log ind med dit barns Google-konto, når du bliver bedt om det. Bekræft, at du er forælder.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere enheden.
Bemærk! Hvis du ikke kan logge dit barn ind på barnets Android-enhed efter en gendannelse af fabriksindstillingerne, er du muligvis nødt til at følge denne vejledning.
Trin 4: (Valgfrit) Tilføj en ekstra brugerprofil på dit barns enhed

Trinnene nedenfor virker kun, hvis dit barns enhed tillader flere profiler. Gå til producentens supportside for at få flere oplysninger.

Vigtigt!

• Du kan kun tilføje én underordnet konto pr. brugerprofil.
  • Hvis du tilføjer andre brugerprofiler, som dit barns konto ikke er logget ind på, gælder dine Family Link-indstillinger for dit barns konto ikke for de nye brugerprofiler.
  • Brug en adgangskode eller pinkode til at låse eventuelle andre profiler. Dette sikrer, at dit barn ikke skifter brugere og tilsidesætter forældreindstillinger.

Trin 1: Tillad flere brugere

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barns enhed.
  3. Tryk på Se indstillinger på kortet med dit barns enhed.
  4. Aktivér Tilføj/fjern bruger.

Tip! Du kan administrere dit barns konto på nettet ved at klikke på dit barns navn på g.co/YourFamily.

Trin 2: Føj en anden bruger til enheden

Hvis vejledningen nedenfor ikke kan bruges, kan du gå til din enhedsproducents hjælpesider for at finde ud af, hvordan du tilføjer en anden brugerprofil.

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på System og derefter Avanceret og derefter Fler brugere.
    • Hvis du ikke kan finde denne indstilling, kan du søge efter brugere i appen Indstillinger.
  3. Tryk på Tilføj bruger og derefter OK.
    • Hvis du ikke kan finde "Tilføj bruger", skal du trykke på Tilføj bruger eller profil og derefter Bruger og derefter OK.
    • Hvis du ikke kan finde nogen af disse valgmuligheder, kan din enhed ikke tilføje brugere.

Tip! Føj en skærmlås til den nye profil for at sikre, at dit barn ikke kan skifte brugerprofil.

Trin 3: Deaktiver Tilføj/fjern bruger

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barns enhed.
  3. Tryk på Se indstillinger på kortet med dit barns enhed.
  4. Deaktiver Tilføj/fjern bruger.

Trin 4: Skift mellem brugere

1. Stryg nedad fra toppen af startskærmen.
  2. Tryk på brugerikonet Logget ind som.
  3. Tryk på den bruger, du vil skifte til.

Sådan logger du ind på en Pixel Tablet

Vigtigt! Hvis dit barns Google-konto ikke har en mailadresse og en adgangskode, skal du først logge ind med din forældrekonto.

1. Tænd Pixel Tablet, og følg vejledningen på skærmen for at konfigurere enheden med forældrekontoen.
  2. Tryk på System og derefter Flere brugere.
  3. Aktivér "Tillad flere brugere" og derefter Tilføj barn.
  4. Vælg dit barns konto.
  5. Vælg din forælderkonto, og angiv derefter din adgangskode.
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du gennemgå indstillingerne for børnesikring og trykke på Næste.
  7. Gennemgå skærmene, og vælg Næste.
  8. Når du er færdig, ser du en bekræftelse på skærmen.

Find og ret fejl

Løs problemer med login

Hvis du ikke kan logge ind med dit barns konto, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor.

Trin 1: Tilføj din forældrekonto

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti og derefter Tilføj konto.
  3. Log ind med den forældrekonto, du bruger til Family Link.

Trin 2: Opdater Google Play-tjenester

Følg denne vejledning for at opdatere Google Play-tjenester på dit barns Android-enhed.

Sørg for, at Google Play-tjenester er opdateret, før du går videre til trin 3.

Trin 3: Tilføj dit barns konto

1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti.
  3. Tryk på din forældrekonto og derefter Fjern konto.
  4. Tryk på Tilføj konto.
  5. Log ind med dit barns konto.
Ret adgangskodefejl

"Forkert adgangskode. Prøv igen".

Denne fejl vises, hvis kombinationen af brugernavn og adgangskode er forkert. Sørg for, at der ikke er fejl i dit brugernavn eller din adgangskode, når du indtaster dem igen.

Hvis du har glemt dit barns adgangskode, kan du få flere oplysninger om, hvordan du nulstiller den.

"Dit brugernavn og din adgangskode stemmer ikke overens".

Denne fejl vises, hvis din enhed har en Android-version, der er ældre end 5.0, og som er for gammel til at fungere med Family Link. Opdater din software, hvis du ser denne fejl.

Log ind på andre enheder

Vigtigt! Indstillingerne for børnesikring i Family Link kan variere afhængigt af dit barns enhed.

Med en forældretilladelse kan dit barn bruge sin Google-konto til at logge ind på:

Få flere oplysninger om, hvordan du logger dit barn ind med barnets skolekonto.