Kom i gang med Classroom for studenter

Denne artikkelen er for elever. Klikk her hvis du er lærer.

Denne artikkelen viser deg rundt og hjelper deg med vanlige oppgaver hvis du ikke har brukt Classroom tidligere.

Kom i gang

Følg denne veiledningen for å logge på og bli med på et kurs.

1. Logg på Classroom
  2. Bli med på kurs

Når du har blitt med på et kurs, er du klar til å fullføre vanlige oppgaver eller utforske Classroom.

Fullfør vanlige oppgaver

Se tilbakemeldingen eller karakteren din
Når læreren har returnert arbeidet ditt, kan du se karakteren din og eventuelle tilbakemeldinger. Hvis læreren din bruker en rubrikk, kan du sjekke rubrikkresultatene dine.

Utforsk Classroom

Utforsk startsiden
startsiden kan du se og åpne alle kursene dine. Tenk på det som Classroom-startsiden din.
Slik åpner du startsiden:
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

For hvert kurs du blir med i, får du et kurskort. For å bli med på et kurs, klikker du på kursnavnet på et kort.

Tips:

• For å gå tilbake til startsiden fra et kurs, klikk på menyen øverst til venstre og deretter Hjem .
  • For å minimere menyen til en skjult versjon, klikk på menyen øverst til venstre.

Oversikt over startsiden

I tillegg til å se på kursene dine kan du også:

Vanlige oppgaver på startsiden

Utforsk Strøm-siden
Strøm -siden er meldingstavlen for kurset. Her kan læreren din legge ut kunngjøringer eller varsler om kursarbeid. Noen lærere lar elevene skrive innlegg eller kommentarer på Strøm-siden.

Åpne Strøm-siden for et kurs:

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursnavnet på kurskortet.
Tips:
  • For å gå tilbake til startsiden klikker du på menyen øverst til venstre og deretter Hjem ,
  • For å minimere menyen til en skjult versjon, klikk på menyen øverst til venstre.

Vanlige oppgaver på Strøm-siden

Utforsk Kursarbeid-siden
Kursarbeid-siden legger læreren ut kursarbeid og materiell.
  • Kursarbeid omfatter oppgaver, spørsmål og quizoppgaver.
  • Materiell kan være andre kursressurser, for eksempel ekstra lesestoff.
Innleggene er organisert under emne. For å se materiell eller starte med kursarbeid, klikker du på et innlegg.

Åpne Kursarbeid-siden for et kurs:

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursnavnet på kurskortet.
  3. Klikk på Kursarbeid øverst.

Vanlige oppgaver på Kursarbeid-siden

Utforsk Personer-siden
Personer-siden kan du se lærerne og elevene på kurset.
Hvis skolen din tillater det, kan du sende e-post fra Personer-siden.
Åpne Personer-siden for et kurs:
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursnavnet på kurskortet.
  3. Klikk på Personer øverst.

Vanlige oppgaver på Personer-siden

Brukerstøtte for Classroom

Hvis du har spørsmål om Classroom, kan du gå til brukerstøtten for Classroom.

Beslektede artikler