Kom godt i gang med Classroom til elever

Denne artikel er for elever. Undervisere kan få flere oplysninger her.

Hvis du ikke har brugt Classroom før, giver denne artikel dig et overblik og hjælper dig med at udføre almindelige opgaver.

Kom godt i gang

Start ved at følge denne vejledning, der viser dig, hvordan du logger ind og tilmelder dig et hold.

1. Log ind på Classroom
  2. Tilmeld dig et hold

Når du har tilmeldt dig et hold, er du klar til at udføre almindelige opgaver eller gå på opdagelse i Classroom.

Udfør almindelige opgaver

Se din feedback eller karakter
Når din underviser har returneret din opgave, kan du se din karakter og eventuel feedback. Hvis din underviser bruger en rubrik, kan du tjekke din rubrikfeedback.

Gå på opdagelse i Classroom

Udforsk siden Start
På siden Start kan du se og gå til alle dine hold. Den fungerer som din startside i Classroom.
Sådan åbner du siden Start:
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

Der får et holdkort for hvert af de hold, du tilmelder dig. Du kan åbne et hold ved at klikke på holdnavnet på kortet.

Tip!

• Hvis du vil gå tilbage til siden Start fra et hold, skal du øverst til venstre klikke på menuen og derefter Start .
  • Hvis du vil minimere menuen til en skjult version, skal du klikke på menuen øverst til venstre.

Oversigt over siden Start

Ud over at se dine hold kan du også:

Almindelige opgaver på siden Start

Udforsk siden Strøm
Siden Strøm er opslagstavlen for holdet. Din underviser kan opslå meddelelser eller notifikationer om lektier. Nogle undervisere giver eleverne mulighed for at skrive opslag eller kommentarer på siden Strøm.

Sådan åbner du siden Strøm for et hold:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdnavnet på holdkortet.
Tip!
  • Hvis du vil tilbage til siden Start, skal du øverst til venstre klikke på menuen og derefter Start.
  • Hvis du vil minimere menuen til en skjult version, skal du klikke på menuen øverst til venstre.

Almindelige opgaver på siden Strøm

Udforsk siden Ressourcer
På siden Ressourcer opslår din underviser opgaver og materialer.
  • Ressourcer omfatter opgaver, spørgsmål og testopgaver.
  • Materialer omfatter andre holdressourcer som f.eks. yderligere tekster.
Opslagene er organiseret i emner. Klik på et opslag for at se materialer eller gå i gang med at lave lektier.

Sådan åbner du siden Lektier for et hold:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdnavnet på holdkortet.
  3. Klik på Opgaver øverst på siden.

Almindelige opgaver på siden Ressourcer

Udforsk siden Personer
På siden Personer kan du se underviserne og eleverne på holdet.
Hvis din skole har givet tilladelse til det, kan du sende mails fra siden Personer.
Sådan åbner du siden Personer for et hold:
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdnavnet på holdkortet.
  3. Klik på Personer øverst.

Almindelige opgaver på siden Personer

Brug Hjælp til Classroom

Husk! Hvis du har spørgsmål om Classroom, kan du gå til Hjælp til Classroom.