Brug tilføjelser i Classroom

Denne artikel er til undervisere.

Du kan bruge tilføjelser i Classroom til at dele engagerende aktiviteter og indhold med din klasse. Tilføjelser kan vedhæftes til opgaver, testopgaver, spørgsmål, materialer og meddelelser.

Du kan vælge mellem de tilføjelser, din administrator har installeret. Du kan også selv installere tilføjelser, hvis din administrator har føjet tilføjelsen til tilladelseslisten.

Hvis du leder efter flere tilføjelser, skal du kontakte din administrator.

Det bør du vide om tilføjelser i Classroom

• Du skal bruge Google Workspace for Education Plus eller Teaching and Learning Upgrade.
  • Du skal installere tredjepartstilføjelsen til Classroom på din konto. Du skal muligvis kontakte din administrator for at installere tilføjelsen. Få flere oplysninger om administratortilladelser til Classroom-tilføjelser.
  • Tilføjelser kan kun oprettes og tildeles i webversionen af Classroom.
  • Opgaver kan ses, gennemføres og bedømmes via tilføjelser i både web- og mobilversionen af Classroom
Vedhæft tilføjelser til opgaver, testopgaver, spørgsmål eller materiale
  1. Gå til classroom.google.com.
  2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på Opret foroven, og vælg det, du vil oprette.
  4. Angiv en titel, og udfyld en vejledning.
  5. Vælg den tilføjelse, du vil bruge, under Tilføjelser.
  6. Opdater resten af indstillingerne.
  7. Klik på Tildel.
Vedhæft tilføjelser til en meddelelse
  1. Gå til classroom.google.com.
  2. Klik på holdet.
  3. Klik på Send en meddelelse til dit hold på siden Strøm.
  4. Skriv din meddelelse.
  5. Vælg den tilføjelse, du vil bruge, under Tilføjelser.
  6. Klik på Opret opslag.
Installer selv en ny tilføjelse

Hvis din administrator har føjet en tilføjelse til tilladelseslisten, kan du selv installere den:

Via Classroom:

1. Gå til classroom.google.com.
  2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Øverst på siden skal du klikke på Opret og derefter Opgave.
  4. Angiv en titel, udfyld en vejledning, og indtast andre nødvendige oplysninger.
  5. Klik på Se tilføjelser.

Via en browser:

1. Gå til Google Workspace Marketplace.
  2. Vælg filteret "Fungerer sammen med" øverst.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Classroom.
  4. Klik på Udfør. Tilgængelige Classroom-tilføjelser vises.
  5. Klik på den tilføjelse, du vil installere og derefter Installer.
Opret en vedhæftet tilføjelse med tredjepartsintegration

Med tredjepartsudbydere kan du oprette vedhæftede tilføjelser på deres website eller i deres app. Der oprettes en ny opgave, hvor det valgte indhold er vedhæftet som en tilføjelse, hvis udbyderen understøtter funktionen.

Vigtigt! Der kan ikke oprettes vedhæftede tilføjelser via knappen Del med Classroom.

Ofte stillede spørgsmål

Min tilføjelse virker ikke. Hvad kan det skyldes?

Hvis din tilføjelse ikke virker, kan det skyldes en blokering af popups. Du kan rapportere problemet og kontakte din it-administrator for at få hjælp til at undersøge det.

Jeg kan ikke oprette en vedhæftet tilføjelse fra et tredjepartswebsite eller en tredjepartsapp.

Sørg for, at du opfylder kravene til brug af Classroom-tilføjelser. Det bør du vide om tilføjelser i Classroom.

Hvis du opfylder kravene og stadig ikke kan oprette tilføjelser fra et tredjepartswebsite eller en tredjepartsapp:

• Tredjepartstilføjelsen understøtter muligvis ikke oprettelse af vedhæftede tilføjelser fra deres website.
  • Du skal muligvis have hjælp af tredjeparten til at finde og løse problemet. Kontakt tredjepartsudbyderen direkte for at finde og løse eventuelle problemer med oprettelse af opgaver eller for at anmode om support til oprettelse af vedhæftede tilføjelser fra deres website.
Vigtigt! Hvis tredjepartswebsitet eller -appen ikke opretter opgaven for dig, kan du stadig oprette opgaven og vedhæfte den i Classroom. Se, hvordan du vedhæfter indhold til en Classroom-opgave.
Deles nogen Classroom-oplysninger med vedhæftede tilføjelser?

Vedhæftede tilføjelser kan læse og ændre visse oplysninger om det strømelement, som de er knyttet til, f.eks. opgavens titel, beskrivelse, afleveringsfrist og maksimumpoint. Hvis tilføjelser er vedhæftet en opgave, kan de aflevere, annullere eller returnere en elevs aflevering.