Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Fer trucades amb Google Duo

Pots utilitzar Google Duo per fer videotrucades o trucades de veu. Totes les trucades es fan amb el teu pla de dades mòbils o una connexió Wi-Fi. Les trucades no gasten minuts de trucades. Si utilitzes les dades mòbils, s'hi poden aplicar càrrecs.

En dispositius mòbils, també pots crear reunions, programar-ne o unir-t'hi a través de l'aplicació Duo. Obtén informació sobre com pots utilitzar les funcions de Google Meet a l'aplicació Google Duo.

Abans de començar

Configurar Google Duo

Iniciar una videotrucada o una trucada d'àudio

Comprova que tinguis la versió més recent de l'aplicació Duo i que estiguis utilitzant Android 7.0 o una versió posterior.

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part superior, cerca contactes o marca un número.
  3. Toca el contacte o el número a què vols trucar.
  4. Tria una opció:
    • Per fer una videotrucada, toca Truca.
    • Per fer una trucada només d'àudio, toca Trucada de veu .

Utilitzar Google Duo en un dispositiu Google Home

Important: l'idioma de l'Assistent de Google s'ha d'establir en anglès (EUA), anglès (Regne Unit), anglès (Canadà) o francès (Canadà).

1. Al teu dispositiu Android, obre l'aplicació Duo Duo.
  2. A la part superior de la llista de contactes, toca Truca als dispositius Google Home.

Google Duo trucarà a qualsevol dispositiu Google Home en què tinguis la sessió iniciada, com ara una pantalla intel·ligent amb l'Assistent de Google.

Iniciar una videotrucada de grup

A Google Duo pots fer videotrucades de grup amb fins a 32 participants.

Crear un grup

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova i, a continuació, Crea un grup.
  3. Tria els contactes que vulguis.
  4. Toca Fet.
  5. Opcional: el vídeo està activat de manera predeterminada. Toca Vídeo per activar-lo o desactivar-lo.
  6. Toca Inicia videotrucada.
Consell: pots posar un nom al grup. Toca Edita Edit, introdueix un nom i, després, toca Desa. El nom es mostrarà a tothom del grup.

Compartir un enllaç per iniciar una trucada de grup

1. Obre l'aplicació Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova i, a continuació, Crea un grup.
  3. Selecciona els teus contactes.
  4. Toca Fet.
  5. Per compartir l'enllaç o afegir contactes, toca Copia Copia o Comparteix Comparteix.
    • Si el destinatari fa clic a l'enllaç des d'un ordinador, se li obrirà duo.google.com.
    • Si el destinatari toca l'enllaç des d'un dispositiu mòbil i té Google Duo instal·lat, se li obrirà l'aplicació Google Duo.
    • Si el destinatari toca l'enllaç des d'un dispositiu mòbil i no té Google Duo instal·lat, se li obrirà Google Duo a Google Play o l'App Store.
  6. Toca Inicia.

Trucar a un grup o unir-se a una trucada de grup en curs

Important: els comptes infantils només poden unir-se a grups on hi hagi, com a mínim, un dels seus contactes.

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova.
  3. A "Grups", truca a un grup o uneix-te a una trucada de grup en curs. Si a sota del nom del grup hi diu "En directe", vol dir que la trucada està en curs i que t'hi pots unir.
  • Per trucar a un grup existent: toca'n el nom o els participants i, a continuació, Inicia videotrucada.
  • Per unir-te a una trucada de grup en curs: toca el nom del grup o els participants i, a continuació, Uneix-me videotrucada.

Canviar el nom d'un grup, afegir membres, restablir-ne l'enllaç o sortir-ne

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova.
  3. A "Grups", toca un grup i, a continuació, Més opcions Més.
  4. Tria una opció i segueix les instruccions en pantalla.

Grups sospitosos

Si reps una invitació a un grup en què hi ha comptes bloquejats o persones que no són als teus contactes, Google Duo el marcarà com a sospitós. Google Duo no et proporcionarà informació sobre els membres del grup que hagis bloquejat.

Pots unir-te al grup o rebutjar-lo. Si t'hi uneixes, Google Duo no desbloquejarà les persones que hagis bloquejat.

Suprimir un membre d'un grup

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova.
  3. A "Grups", toca'n un.
  4. Mantén premut el contacte que vols suprimir.
  5. Toca Suprimeix del grup.
    • Opcional: també el pots bloquejar.

Consell: si la persona a qui has bloquejat fa clic a l'enllaç original per tornar a unir-se al grup, rebrà un missatge en què se li indicarà que el grup no existeix. L'enllaç del grup s'actualitzarà per a tots els altres membres. Obtén més informació sobre els números bloquejats a les trucades de grup.

Fer trucades de Google Duo des d'altres aplicacions

Si el teu operador té videotrucades i tu i la persona a qui truques:

• Teniu el mateix operador: és possible que la trucada es faci mitjançant el servei de vídeo de l'operador.
  • Teniu diferents operadors: la trucada es farà mitjançant Google Duo.
Trucar des de l'aplicació Telèfon

Per utilitzar Google Duo amb l'aplicació Telèfon, comprova que tinguis la versió 13.0 o una de posterior.

1. Obre l'aplicació Telèfon Aplicació Telèfon.
  2. Tria un contacte i, a continuació, Historial .
  3. A la part inferior, toca Videotrucada videotrucada.

Consell: és possible que les videotrucades des de Google Duo no estiguin disponibles per a tots els contactes.

Trucar des de l'aplicació Contactes

Per utilitzar Google Duo amb l'aplicació Contactes, comprova que tinguis la versió 2.1 o una de posterior.

1. Obre l'aplicació Contactes Contactes.
  2. Obre la targeta d'informació d'un contacte.
  3. Toca Vídeo videotrucada.
Trucar des de l'aplicació Missatges

Per utilitzar Google Duo amb l'aplicació Missatges, comprova que tinguis la versió 2.6 o una de posterior.

1. Obre l'aplicació Missatges .
  2. Obre una conversa.
  3. A la part superior, toca Fes una videotrucada videotrucada.
Trucar des de l'Assistent de Google

Pots iniciar una videotrucada de Google Duo en dir o escriure (en castellà):

• "Ok Google, llama con Duo a [nom]".
  • "Ok Google, haz una videollamada a [nom]".

Solucionar problemes amb les trucades

No puc fer videotrucades
Si tens Android 8.0 o una versió posterior, sincronitza la configuració de Google Duo. Toca Configuració i, a continuació, Comptes i, a continuació, Duo i, a continuació, Sincronització del compte  i, a continuació, Més opcions Més i, a continuació, Sincronitza ara.
No trobo els efectes ni els filtres
Si no hi ha efectes o filtres, pot ser que tinguis una versió anterior d'Android. Aquestes funcions estan disponibles a Android 9 i versions posteriors. ⁠Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.
No rebo notificacions de trucades

Necessites el següent:

• Tenir la versió més recent de l'aplicació Google Duo.
  • Connectar-te a una xarxa Wi-Fi.
  • Tenir connexió de dades.

Obtén informació sobre com pots solucionar problemes amb les notificacions de trucades si no les reps o les reps amb retard.

Articles relacionats