Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Fer trucades amb Google Duo

Pots utilitzar Google Duo per fer videotrucades o trucades de veu. Totes les trucades es fan amb el teu pla de dades mòbils o una connexió Wi-Fi. Les trucades no gasten minuts de trucades. Si utilitzes les dades mòbils, s'hi poden aplicar càrrecs.

En dispositius mòbils, també pots crear reunions, programar-ne o unir-t'hi a través de l'aplicació Duo. Obtén informació sobre com pots utilitzar les funcions de Google Meet a l'aplicació Google Duo.

Abans de començar

Configurar Google Duo

Iniciar una videotrucada o una trucada d'àudio

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part superior, cerca els contactes o marca un número.
  3. Toca el contacte en qüestió o el número al qual vols trucar.
  4. Tria una opció:
    • Per fer una videotrucada, toca  Truca.
    • Per fer una trucada només d'àudio, toca Trucada de veu .

Iniciar una videotrucada de grup

A Google Duo pots fer videotrucades de grup amb fins a 32 participants.

Crear un grup

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova i, a continuació, Crea un grup.
  3. Tria els contactes que vulguis.
  4. Opcional:  pots posar un nom al grup. Toca Edita Edit, introdueix un nom i, després, toca Desa. El nom es mostrarà a tothom del grup.
  5. Toca Fet i, a continuació, Inicia.

Opcional: el vídeo està activat de manera predeterminada. Toca Vídeo per activar-lo o desactivar-lo.

Compartir un enllaç per iniciar una trucada de grup

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova i, a continuació, Crea un grup.
  3. Tria els contactes que vulguis.
  4. Toca Fet.
  5. Per compartir l'enllaç o afegir contactes, toca Copia Copia o Comparteix Comparteix.
    • Si el destinatari fa clic a l'enllaç des d'un ordinador, se li obrirà duo.google.com.
    • Si el destinatari toca l'enllaç des d'un dispositiu mòbil i té Google Duo instal·lat, se li obrirà l'aplicació Google Duo.
    • Si el destinatari toca l'enllaç des d'un dispositiu mòbil i no té Google Duo instal·lat, se li obrirà Google Duo a Google Play o l'App Store.
  6. Toca Inicia.

Trucar a un grup o unir-se a una trucada de grup en directe

Important: els comptes infantils només poden unir-se a un grup on hi hagi, com a mínim, un dels seus contactes.

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova.
  3. A "Grups", truca a un grup o uneix-te a una trucada de grup en curs. Si a sota del nom del grup hi diu "En directe", vol dir que la trucada està en curs i que t'hi pots unir.
    • Per trucar a un grup existent: toca'n el nom o els participants i, a continuació, Inicia videotrucada.
    • Per unir-te a una trucada de grup en curs: toca el nom del grup o els participants i, a continuació, Uneix-me videotrucada.

Canviar el nom d'un grup, afegir membres, restablir l'enllaç d'un grup o sortir d'un grup

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova.
  3. A "Grups", toca un grup i, a continuació, Més opcions .
  4. Tria una opció i segueix les instruccions en pantalla.

Consell: pots utilitzar les dreceres de Siri amb Duo. Obtén informació sobre com pots afegir, suprimir o modificar les dreceres de Siri.

Grups sospitosos

Si reps una invitació a un grup en què hi ha comptes bloquejats o persones que no són als teus contactes, Google Duo el marcarà com a sospitós. Google Duo no et proporcionarà informació sobre els membres del grup que hagis bloquejat.

Pots unir-te al grup o rebutjar-lo. Si t'hi uneixes, Google Duo no desbloquejarà les persones que hagis bloquejat.

Suprimir un membre d'un grup

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. A la part inferior dreta, toca Trucada nova.
  3. A "Grups", toca'n un.
  4. Mantén premut el contacte que vols suprimir.
  5. Toca Suprimeix del grup.
    • Opcional: també el pots bloquejar.

Consell: si la persona a qui has bloquejat fa clic a l'enllaç original per tornar a unir-se al grup, rebrà un missatge en què se li indicarà que el grup no existeix. L'enllaç del grup s'actualitzarà per a tots els altres membres. Obtén més informació sobre els números bloquejats a les trucades de grup.

Solucionar problemes amb les trucades

No trobo els efectes ni els filtres
Si no hi ha efectes o filtres, pot ser que tinguis una versió anterior d'iOS o un dispositiu massa antic. Aquestes funcions estan disponibles per a iOS 11 o versions posteriors en dispositius iPhone 6s o més recents.
No rebo notificacions de trucades

Necessites el següent:

• Tenir la versió més recent de l'aplicació Google Duo.
  • Connectar-te a una xarxa Wi-Fi.
  • Tenir connexió de dades.

Obtén informació sobre com pots solucionar problemes amb les notificacions de trucades si no les reps o les reps amb retard.

Articles relacionats