Köp mer lagringsutrymme på Google

Ditt Google-konto har 15 GB gratis lagringsutrymme redan från början. Det kan användas i Google Drive, Gmail och Google Foto.

Prenumerationer för lagringsutrymme

• Du kan uppdatera prenumerationen på lagringsutrymme mot en månads- eller årsavgift.
  • Det kan ta upp till 24 timmar innan det nya lagringsutrymmet blir tillgängligt.
  • Du kan ändra eller säga upp din prenumeration på lagringsutrymme.
  • Du måste kanske betala lokala skatter eller avgifter utöver priserna som anges. Google tar inte ut extraavgifter.

Få mer lagringsutrymme för dina Google-produkter.

Om du redan betalar för en prenumeration på Drive får du automatiskt Google One utan kostnad. Läs mer om hur ditt befintliga lagringsutrymme fungerar med Google One.

Om du inte betalar för en prenumeration på Drive kan du bli medlem i Google One och få mer lagringsutrymme, hjälp av experter och extra medlemsförmåner.

Skaffa Google One

Uppgradera lagringsutrymmet i Google Drive

1. Öppna www.google.com/settings/storage på datorn.
  2. Välj en prenumeration på lagringsutrymme.
  3. Följ anvisningarna för att ange dina betalningsuppgifter.
  4. Klicka på Prenumerera.

Läs mer om vilka priser som gäller där du befinner dig.