Köp mer lagringsutrymme på Google

I ditt Google-konto ingår 15 GB lagringsutrymme i molnet från starten. Det kan användas i Google Drive, Gmail och Google Foto. Du kan köpa mer lagringsutrymme i Google Drive eller uppgradera till Google One och få extra förmåner.

Prenumerationer på lagringsutrymme

• Du kan när som helst ändra prenumerationen på lagringsutrymme till månads- eller årsavgift.
  • En Google One-prenumeration upphör inte att gälla. Den förnyas automatiskt om du inte ändrar inställningarna.
  • När du byter till en annan betalningsplan kan det ta upp till 24 timmar innan ändringarna träder i kraft.
  • Du måste kanske betala lokala skatter eller avgifter utöver priserna som anges. Google tar inte ut extraavgifter.
  • Köp av lagringsutrymme på Google är bara tillgängligt i vissa länder. Hitta länder där du kan köpa lagringsutrymme.

Få mer lagringsutrymme för dina Google-produkter.

Om du redan betalar för en prenumeration på Drive uppgraderas du automatiskt till Google One utan kostnad. Läs mer om hur ditt befintliga lagringsutrymme fungerar med Google One.

Om du inte har Drive-prenumeration kan du bli medlem i Google One och få mer lagringsutrymme, hjälp av experter och extra medlemsförmåner.

Uppgradera lagringsutrymmet på Google

Obs! Kontrollera att betalningsmetoden är uppdaterad innan du uppgraderar lagringsutrymmet. Läs om hur du uppdaterar dina betalningsuppgifter.

Köpa mer lagringsutrymme med Google One

Efter uppgraderingen ersätter ditt Google One-medlemskap din nuvarande prenumeration på lagringsutrymme på Drive. Google One-medlemmar får ännu mer lagringsutrymme samt exklusiva förmåner och delning av familjeprenumeration. Om du vill ha mer lagringsutrymme som medlem i Google One:

1. Se till att du är inloggad på ditt Google-konto.
  2. Öppna one.google.com på datorn.
  3. Klicka på Uppgradera till vänster.
  4. Välj din nya lagringsgräns.
  5. Granska de nya priserna och betalningsdatumet. Klicka sedan på Nästa.
  6. Bekräfta Google One-prenumerationen genom att klicka på Prenumerera.

Läs mer

Förbättra samarbetet och håll kontakten medGoogle WorkspaceEssentials

Om företaget vill ha bättre samarbete och ökat lagringsutrymme för jobbprojekt kan du registrera dig för ett Google Workspace Essentials-konto. Använd företagets e-postadress om du vill registrera dig.

Ett Google Workspace Essentials-konto ger

• säkra och tillförlitliga videokonferenser
  • delat lagringsutrymme där team kan lagra allt innehåll
  • samarbetsappar som Dokument, Kalkylark, Presentationer
  • verktyg för säkerhet, sekretess och efterlevnad
  • ingen domänverifiering eller IT-medverkan krävs.

Läs mer om appar, verktyg och priser för G Suite Essentials.

Kontrollera om lagringsutrymmet på Google Drive har uppdaterats

När du har köpt lagringsutrymme på Google Drive gäller följande:

Byt till en prenumeration med mindre lagring

Om du inte använder allt utrymme du har just nu, eller om du vill betala mindre för Google-lagring, ska du nedgradera eller avsluta prenumerationen på lagringsutrymme.
Change Google One membership with Pixel Pass
Pixel Pass subscribers can change Google One membership plans at one.google.com. If you want less than 200 GB of Google storage, cancel your Pixel Pass subscription and sign up for a separate Google One membership. Learn how to Cancel your Pixel Pass plan.