Köp mer lagringsutrymme på Google

Ditt Google-konto har 15 GB gratis lagringsutrymme redan från början. Det kan användas i Google Drive, Gmail och Google Foto. Du kan köpa mer lagringsutrymme i Google Drive eller uppgradera till Google One och få extra förmåner.

Prenumerationer på lagringsutrymme

• Du kan när som helst ändra prenumerationen på lagringsutrymme till månads- eller årsavgift.
  • En Google One-prenumeration upphör inte att gälla. Den förnyas automatiskt om du inte ändrar inställningarna.
  • När du byter till en annan betalningsplan kan det ta upp till 24 timmar innan ändringarna träder i kraft.
  • Du måste kanske betala lokala skatter eller avgifter utöver priserna som anges. Google tar inte ut extraavgifter.
  • Köp av lagringsutrymme på Google är bara tillgängligt i vissa länder. Hitta länder där du kan köpa lagringsutrymme.

Få mer lagringsutrymme för dina Google-produkter.

Om du redan betalar för en prenumeration på Drive får du automatiskt Google One utan kostnad. Läs mer om hur ditt befintliga lagringsutrymme fungerar med Google One.

Om du inte betalar för en prenumeration på Drive kan du bli medlem i Google One och få mer lagringsutrymme, hjälp av experter och extra medlemsförmåner.

Uppgradera lagringsutrymmet på Google

Obs! Kontrollera att betalningsmetoden är uppdaterad innan du uppgraderar lagringsutrymmet. Läs om hur du uppdaterar dina betalningsuppgifter.

Köpa mer lagringsutrymme med Google One

Efter uppgraderingen ersätter ditt Google One-medlemskap din nuvarande prenumeration på lagringsutrymme på Drive. Google One-medlemmar får ännu mer lagringsutrymme samt exklusiva förmåner och delning av familjeprenumeration. Om du vill ha mer lagringsutrymme som medlem i Google One:

1. Se till att du är inloggad på ditt Google-konto.
  2. Besök Google One-webbplatsen på din dator.
  3. Välj en annan prenumeration på lagringsutrymme.

Efter uppgraderingen ersätter ditt Google One-medlemskap din nuvarande prenumeration på lagringsutrymme på Drive.

Läs mer

Förbättra samarbetet och håll kontakten medGoogle WorkspaceEssentials

Om företaget vill ha bättre samarbete och ökat lagringsutrymme för jobbprojekt kan du registrera dig för ett Google Workspace Essentials-konto. Använd företagets e-postadress om du vill registrera dig.

Ett Google Workspace Essentials-konto ger

• säkra och tillförlitliga videokonferenser
  • delat lagringsutrymme där team kan lagra allt innehåll
  • samarbetsappar som Dokument, Kalkylark, Presentationer
  • verktyg för säkerhet, sekretess och efterlevnad
  • ingen domänverifiering eller IT-medverkan krävs.

Läs mer om appar, verktyg och priser för G Suite Essentials.

Kontrollera om lagringsutrymmet på Google Drive har uppdaterats

När du har köpt lagringsutrymme på Google Drive gäller följande:

Byt till en prenumeration med mindre lagring

Om du inte använder allt utrymme du har just nu, eller om du vill betala mindre för Google-lagring, ska du nedgradera eller avsluta prenumerationen på lagringsutrymme.