Om administratörskonsolen för Google Workspace

G Suite heter nu Google Workspace. Allt du behöver för att få saker och ting gjorda – nu på ett och samma ställe. Läs mer om Google Workspace.

Googles administratörskonsol är en plats där du kan hantera alla dina Google Workspace-tjänster. Logga in på Googles administratörskonsol för att hantera användarkonton, konfigurera administratörsinställningar för dina Google Workspace-tjänster, övervaka Google Workspace-användning på din domän, skapa grupper med mera.

Om du har problem med att logga in kanske du inte har administratörsbehörighet.Läs mer.

Obs! Om du vill lägga till nya användare eller hantera fakturering gör du det i ditt Google Domains-konto.

Tips om administratörskonsolen

När du har kommit igång med Google Workspace kan du göra följande med administratörskonsolen:

Läs mer om administratörskonsolen.