Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Om administratörskonsolen för Google Workspace

Googles administratörskonsol är en plats där du kan hantera alla dina Google Workspace-tjänster. Logga in på Googles administratörskonsol för att hantera användarkonton, konfigurera administratörsinställningar för dina Google Workspace-tjänster, övervaka Google Workspace-användning på din domän, skapa grupper med mera.

Om du har problem med att logga in kanske du inte har administratörsbehörighet.Läs mer.

Obs! Om du vill lägga till nya användare eller hantera fakturering gör du det i ditt Google Domains-konto.

Tips om administratörskonsolen

När du har kommit igång med Google Workspace kan du göra följande med administratörskonsolen:

Läs mer om administratörskonsolen.