Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Legg til administratorer

Google Workspace-tjenestene administreres av administratorer via administrasjonskonsollen. Administratorene kan angi sikkerhetsretningslinjer, opprette grupper og administrere brukere. Minst én av brukerne dine må være administrator.

Opprett en administrator

Når du har lagt til en bruker, kan du gjøre denne brukeren til administrator:

1. Logg på Google Domains med Google-kontoen du administrerer domenet ditt med.
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Klikk på E-post.
  4. Under «Legg til eller fjern personer fra Google Workspace» klikker du på Rediger Endre ved siden av brukeren du vil gjøre til administrator.
  5. Fra «Tillatelsestype»-rullegardinmenyen endrer du valget fra Bruker til Administrator.
  6. Klikk på Lagre.

Tilpass administratorroller

Når du oppretter en administratorbruker, får vedkommende automatisk superadmin-status. Superadministratorer har tilgang til alle funksjonene i administrasjonskonsollen.

Du kan også tildele bestemte roller til administratorer, men minst én av brukerne dine må være superadministrator.

Tips til administratorer

Passordgjenoppretting: Hvis du ikke får logget på administratorkontoen din, kan du tilbakestille passordet. Da blir det sendt et midlertidig passord til telefonnummeret ditt eller den sekundære e-postadressen din.

Sikkerhet: Administratorer kan håndheve sikkerhetsretningslinjer for å beskytte domenet ditt og brukernes data. Finn ut mer.

Legg til brukere og fakturering: Administratorer kan endre brukerinnstillinger via administrasjonskonsollen. Det å legge til brukere og endre faktureringsopplysninger må imidlertid gjøres fra Google Domains-kontoen som domenet er tilknyttet.

Google Grupper: Hvis du plasserer brukerne dine i organisasjonsenheter, kan administratorene enkelt slå tjenester av og på for grupper av brukere. Finn ut mer.

Mobil: Du kan administrere det mobile teamet ditt via administrasjonskonsollen. Finn ut mer.