Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Tilføj en administrator

Google Workspace-tjenester administreres i administrationskonsollen af administratorer. Administratorer kan konfigurere sikkerhedspolitikker, oprette grupper og administrere brugere. Mindst én af dine brugere skal være administrator.

Opret en administrator

Når du har tilføjet en bruger, kan du gøre denne bruger til administrator:

1. Log ind på Google Domains ved hjælp af den Google-konto, der administrerer dit domæne.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Klik på Mail.
  4. Under "Tilføj eller fjern personer i Google Workspace" skal du klikke på Rediger Rediger ud for den bruger, du vil gøre til administrator.
  5. I rullemenuen "Tilladelsestype" skal du ændre valget fra Bruger til Administrator.
  6. Klik på Gem.

Tilpas administratorroller

Når du opretter en administrator, får vedkommende tildelt status som superadministrator. Superadministratorer har adgang til alle funktioner i administrationskonsollen.

Du kan også tildele en administrator specifikke roller, men mindst én af dine brugere skal være superadministrator.

Tips til administratorer

Gendannelse af adgangskode: Hvis du ikke kan logge ind på din administratorkonto, kan du nulstille din adgangskode, hvorefter der sendes en midlertidig adgangskode til din sekundære mailadresse eller dit telefonnummer.

Sikkerhed: Administratorer kan håndhæve sikkerhedspolitikker for at beskytte dit domæne og dine brugeres data. Få flere oplysninger.

Tilføj brugere og fakturering: Selvom administratorerne kan administrere brugere i administrationskonsollen, administreres tilføjelse af brugere og faktureringsændringer på den Google Domains-konto, der håndterer dit domæne.

Google Grupper: Ved at placere dine brugere i organisatoriske enheder kan administratorer nemt slå tjenester til og fra for grupper af brugere. Få flere oplysninger.

Mobil: Du kan administrere dit mobile team fra administrationskonsollen. Få flere oplysninger.