Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Visa domänen

Om du vill hitta dina domäner loggar du in på Google Domains med det Google-konto du använde när du registrerade domänerna. I Mina domäner visas en lista med alla domäner du äger. Välj domänen för mer information.

Hittar du inte din domän? Öppna Hur hittar jag min registrerade domän?

Domänöversikt

Domänöversikten innehåller bland annat följande allmänna information:

• Tjänster från Google
  • Sekretessinställningar
  • Faktureringsinformation

Registreringsinställningar

Du kan hantera, granska och ändra dina sekretess- och säkerhetsinställningar:

Domännamnssystem

Du kan visa och ändra DNS (domännamnssystem). Du kan också göra följande:

Webbplats

Det finns olika sätt att hantera trafik för domänen:

E-post

Konfigurera e-posttjänster för din domän.

Rapporter

Med hjälp av Rapporter kan du se vad som leder trafik från Google Sök till din webbplats.

Rapporter innehåller bland annat följande information och insikter:

Säkerhet

Google Domains erbjuder moderna säkerhetsrutiner på alla domäner, som:

• Tvåstegsverifiering för ditt Google-konto.
  • DNSSEC med enkelklick för att skydda dina domäner från DNS-hot.
  • SSL/TLS-certifikatinformation.
Om du vill veta mer om dina säkerhetsinställningar besöker du Skydda domäner med säkerhetsinställningar.