Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Se informasjon om domenet ditt

For å finne domenene dine logger du på Google Domains med Google-kontoen du brukte da du registrerte domenene. Under «Mine domener» finner du alle domenene du eier. Velg domenet for å få mer informasjon.

Finner du ikke domenet ditt? Gå til Hvordan finner jeg det registrerte domenet mitt?

Domeneoversikt

Domeneoversikten inneholder generell informasjon, for eksempel:

• Tjenester fra Google
  • Personverninnstillinger
  • Faktureringsdetaljer

Registreringsinnstillinger

Du kan administrere, gjennomgå og endre innstillingene for personvern og sikkerhet:

Domenenavnsystem (DNS)

Du kan se og endre domenenavnsystemet ditt (DNS). Du kan også

Nettsted

Du kan administrere trafikken for domenet ditt på flere måter:

E-post

Konfigurer e-posttjenester for domenet ditt.

Rapporter

Rapporter hjelper deg med å finne ut hvordan det genereres trafikk fra Google Søk til nettstedet ditt.

Rapportene kan gi deg informative data og statistikk for eksempel

Sikkerhet

Med Google Domains får du moderne sikkerhetspraksiser på alle domener – blant annet

• totrinnsbekreftelse for Google-kontoen din
  • ettklikks DNSSEC for å beskytte domenene mot DNS-trusler
  • SSL-/TLS-sertifikatinformasjon
For å finne ut mer om sikkerhetsinnstillingene dine kan du gå til Gjør domener tryggere med sikkerhetsinnstillinger.