Se informasjon om domenet ditt

Klikk på Mine domener i kolonnen til venstre for å se informasjon om domenene dine:

Domenenavnene dine står oppført i alfabetisk rekkefølge sammen med status for registreringsfornyelse og utløpsdatoen. Til høyre for hvert domenenavn finner du fem ikoner du kan bruke for å gå til fanene i Google Domains, der du kan administrere og konfigurere domenet ditt.

• Nettsted: Bruk Nettsted-fanen til å administrere målet for trafikken til domenet ditt.
    • Du kan bruke en av nettstedsplattformene til partnerne våre til å bygge et nettsted raskt.
    • Du kan viderekoble domenet ditt til et eksisterende nettsted.
    • Du kan integrere domenet ditt med et eksisterende webhotell eller la være å oppgi et mål for domenenavnet.

Du finner mer informasjon her: Tilstedeværelse på nettet.

• E-post: Bruk E-post-fanen til å konfigurere e-post for domenet ditt.
    • Velg G Suite for å konfigurere komplett e-post for domenet ditt med G Suite.
    • Velg Videresending av e-post for å spesifisere opptil 100 e-postaliaser på domenet ditt som videresendes til e-postadresser du allerede eier. Du kan bruke et jokertegn (*) for å videresende alle adresser på domenet ditt til en e-postadresse du allerede eier.

Du finner mer informasjon her: Videresending av e-post.

• DNS: Bruk DNS-fanen til å administrere DNS-poster.
    • Du kan velge å bruke Googles standard navnetjenere eller spesifisere en egen. Du finner mer informasjon her: Navnetjenere.
    • Administrer unike syntetiske Google Domains-poster for enkel integrering med andre produkter som Google App Engine og G Suite. Du finner mer informasjon her: Syntetiske poster.
    • Konfigurer ressursposter som a-, cname- og txt-poster. Du finner mer informasjon her: Ressursposter.
  • Settings (gear icon) Innstillinger: Bruk Innstillinger-fanen til å administrere innstillingene for personvern og sikkerhet.
    • Du kan låse domenet ditt for å forhindre at det overføres uten at du godkjenner det. Du finner mer informasjon her: Låsing av domene.
    • Det du velger for privat registrering, avgjør hvordan kontaktinformasjonen din vises i WHOIS-oppslag. Du finner mer informasjon her: Privat registrering.
    • Under kontaktinformasjonen kan du administrere kontaktadressene som vises for registrant, administrator og teknisk kontakt i WHOIS-oppslag. Du finner mer informasjon her: Kontaktinformasjon.
  • eller Utløper: Bruk Utløper-fanen til å fornye domenet ditt.
    • Slå på automatisk fornyelse.
    • Legg til flere år med registrering.

Hvis automatisk fornyelse er slått på, vises ikonet for denne fanen som to piler som danner en sirkel. Ellers viser ikonet antallet dager som gjenstår før du må fornye domenet ditt. Du finner mer informasjon her: Fornyelse og gjenoppretting av domener.

Merk: Hvis det finnes problemer med noen av domenene dine, ser du et meldingsikon ved siden av de aktuelle domenenavnene.

Opprinnelige standardinnstillinger

Gjør deg kjent med de opprinnelige standardinnstillingene for domenet ditt når du skal komme i gang med Google Domains. Du kan endre disse innstillingene.

• Automatisk fornyelse: Automatisk fornyelse er ikke aktivert som standard.
  • Viderekobling av nettsted og domene: Ingen viderekobling er angitt som standard.
  • Videresending av e-post: Videresending av e-post er ikke aktivert som standard.
  • Privat registrering: Da du registrerte domenet, valgte du om du skulle gjøre den personlige kontaktinformasjonen din offentlig eller privat.
  • Låsing av domene: Domenet ditt er låst som standard.
  • Ressursposter: I utgangspunktet er det ikke konfigurert noen ressursposter. Etter hvert som du konfigurerer domenet ditt (videresending av e-post, viderekobling av domene og andre komponenter), ser du de tilsvarende ressurspostene her.
  • Navnetjenere: I Google Domains får du som standard tilbud om fire navnetjenere når du kjøper et nytt domene eller overfører et eksisterende domene til Google Domains.

Neste trinn