Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Je domein bekijken

Log in bij Google Domains met het Google-account waarmee je je domeinen hebt geregistreerd om je domeinen te zien. Op de pagina Mijn domeinen zie je alle domeinen waarvan jij de houder bent. Selecteer een domein voor meer informatie.

Kun je je domein niet vinden? Ga naar Hoe vind ik mijn geregistreerde domein?

Domeinoverzicht

Het domeinoverzicht bevat algemene informatie, zoals:

• Services van Google
  • Privacyinstellingen
  • Factureringsgegevens

Registratie-instellingen

Je kunt je privacy- en beveiligingsinstellingen beheren, bekijken en wijzigen:

Domain Name System

Je kunt je Domain Name System (DNS) bekijken en wijzigen. Je kunt ook het volgende doen:

Website

Je kunt het verkeer voor je domein op verschillende manieren beheren:

E-mail

Stel e-mailservices in voor je domein.

Rapporten

Met rapporten kun je achterhalen hoe verkeer van Google Zoeken op je website terechtkomt.

Rapporten kunnen nuttige gegevens en inzichten bevatten, zoals:

Beveiliging

Google Domains biedt moderne beveiligingsmethoden voor alle domeinen, waaronder:

• Verificatie in twee stappen voor je Google-account.
  • DNSSEC met één klik om je domeinen te beschermen tegen DNS-bedreigingen.
  • SSL/TLS-certificaatinformatie.
Zie Domeinen veiliger maken met beveiligingsinstellingen voor meer informatie over je beveiligingsinstellingen.