Verkkotunnuksen tarkasteleminen

Voit tarkastella verkkotunnuksiasi valitsemalla vasemmasta sarakkeesta Omat verkkotunnukset.

Verkkotunnustesi nimet on lueteltu aakkosjärjestyksessä. Näet myös niiden rekisteröinnin uusimisen tilan ja vanhenemispäivän. Jokaisen verkkotunnuksen nimen oikealla puolella on viisi kuvaketta, jotka ovat linkkejä Google Domainsin välilehtiin, joilla verkkotunnusta hallitaan ja määritetään.

• Verkkosivusto: Verkkosivusto-välilehdellä voit hallita verkkotunnuksesi liikenteen kohdetta.
    • Voit luoda verkkosivuston nopeasti jonkin Google Domainsin verkkosivustoja toteuttavan kumppanin avulla.
    • Voit uudelleenohjata verkkotunnuksesi liikenteen olemassa olevalle verkkosivustolle.
    • Voit integroida verkkotunnuksesi olemassa olevaan verkkopalveluun tai olla liittämättä verkkotunnusta.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Verkkonäkyvyys.

• Sähköposti: Sähköposti-välilehdellä voit määrittää verkkotunnuksellesi sähköpostin.
    • Valitse G Suite, jos haluat määrittää verkkotunnuksellesi G Suiten täysimittaiset sähköpostitoiminnot.
    • Valitse Sähköpostin uudelleenohjaus, niin voit määrittää jopa sata @omaverkkotunnuksesi-muotoista sähköpostialiasta, joiden posti ohjataan valmiiksi omistamiisi sähköpostiosoitteisiin. Jokerimerkkiä (*) käyttämällä voit uudelleenohjata minkä tahansa @omaverkkotunnuksesi-osoitteen omistamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Sähköpostin uudelleenohjaus.

• DNS: DNS-välilehdellä voit hallita DNS-tietueita.
    • Voit käyttää Googlen oletusarvoisia nimipalvelimia tai määrittää omasi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Nimipalvelimet.
    • Hallitse ainutlaatuisia Google Domainsin synteettisiä tietueita, jotka mahdollistavat vaivattoman integroinnin muihin tuotteisiin, kuten Google App Engineen ja G Suiteen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Synteettiset tietueet.
    • Voit määrittää esimerkiksi a-, cname- ja txt-tietueita. Lisätietoja on ohjeaiheessa Resurssitietueet.
  • Settings (gear icon) Asetukset: Asetukset-välilehdellä voit hallita tietosuoja- ja yksityisyysasetuksia.
    • Verkkotunnuksen lukitus estää sen siirron tietämättäsi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Verkkotunnuksen lukitus.
    • Yksityinen rekisteröinti määrittää, miten yhteystietosi näkyvät WHOIS-hauissa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Yksityinen rekisteröinti.
    • Yhteystietoasetuksilla voit hallita WHOIS-hauissa näkyviä verkkotunnuksen haltijan, hallinnoijan ja teknisen yhteyshenkilön osoitteita. Lisätietoja on ohjeaiheessa Yhteystiedot.
  • tai Vanhenee: Vanhenee-välilehdellä voit uusia verkkotunnuksesi.
    • Ota käyttöön automaattinen uusiminen.
    • Osta lisävuosia rekisteröintiin.

Jos automaattinen uusiminen on käytössä, välilehden kuvakkeena on kaksi nuolta ringissä. Muussa tapauksessa se näyttää, kuinka monta päivää on jäljellä, kunnes verkkotunnus on uusittava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Verkkotunnuksen uusiminen ja palauttaminen.

Huom. Jos verkkotunnuksessasi on ilmennyt ongelma, näet viestikuvakkeen sen nimen vieressä.

Oletusarvoiset alkuasetukset

Aloita Google Domainsin käyttäminen tarkistamalla verkkotunnuksesi oletusarvoiset alkuasetukset. Voit muuttaa kaikkia näitä asetuksia.

• Automaattinen uusiminen: Automaattinen uusiminen ei ole oletusarvoisesti käytössä.
  • Verkkosivuston ja verkkotunnuksen uudelleenohjaus: Uudelleenohjausta ei ole oletusarvoisesti määritetty.
  • Sähköpostin uudelleenohjaus: Sähköpostin uudelleenohjaus ei ole oletusarvoisesti käytössä.
  • Yksityinen rekisteröinti: Kun rekisteröit verkkotunnuksesi, valitsit, määritetäänkö henkilökohtaiset yhteystietosi julkisiksi vai yksityisiksi.
  • Verkkotunnuksen lukitus: Verkkotunnuksesi on oletusarvoisesti lukittu.
  • Resurssitietueet: Resurssitietueita ei ole alussa määritetty. Kun määrität verkkotunnuksesi asetuksia (sähköpostin ja verkkotunnuksen uudelleenohjaus sekä muut komponentit), niitä tukevat resurssitietueet tulevat näkymiin tähän.
  • Nimipalvelimet: Google Domains tarjoaa käyttöön oletusarvoisesti neljä nimipalvelinta, kun ostat uuden verkkotunnuksen tai siirrät olemassa olevan verkkotunnuksen Google Domainsiin.

Seuraava vaihe