Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Se dit domæne

Du kan finde dine domæner ved at logge ind på Google Domains med den Google-konto, du brugte til at registrere dine domæner. "Mine domæner" viser alle de domæner, du ejer. Vælg et domæne for at få flere oplysninger.

Kan du ikke finde dit domæne? Gå til Hvordan finder jeg mit registrerede domæne?

Domæneoversigt

Domæneoversigt omfatter generelle oplysninger, f.eks.:

• Tjenester fra Google
  • Privatlivsindstillinger
  • Faktureringsoplysninger

Indstillinger for registrering

Du kan administrere, gennemgå og ændre dine indstillinger for privatliv og sikkerhed:

Domænenavnesystem (DNS)

Du kan se og ændre dit domænenavnesystem (DNS). Du kan også:

Website

Du har flere muligheder for at administrere trafikken for dit domæne:

Mail

Konfigurer mailtjenester for dit domæne.

Rapporter

Rapporter hjælper dig med at finde ud af, hvad der genererer trafik fra Google Søgning til dit website.

Rapporterne kan give dig informative data og indsigt, f.eks.:

Sikkerhed

Google Domains tilbyder moderne sikkerhedspraksisser på alle domæner, f.eks.:

• Totrinsbekræftelse for din Google-konto.
  • DNSSEC med et enkelt klik for at beskytte dine domæner mod DNS-trusler.
  • SSL-/TLS-certifikatoplysninger.
Gå til Beskyt dine domæner med sikkerhedsindstillinger for at få flere oplysninger om dine sikkerhedsindstillinger.