Sådan begynder du at vise produkter på vegne af dine sælgere

Deltagelse i CSS-programmet giver dig mulighed for at vise produkter på vegne af sælgere organisk og i annoncer på Google.

Denne artikel beskriver de trin, du skal følge i Googles værktøjer for at begynde at deltage i denne mulighed. Få flere oplysninger om forskellige måder sælgere kan arbejde med prissammenligningstjenester.

På denne side

Før du går i gang

1. Sørg for, at du overholder minimumskravene til at vise produkter på vegne af dine sælgere.
  2. Gennemgå onboardingprocessen for CSS-programmet.

Kom godt i gang

Der er 2 faser, vi foreslår, at du gennemgår, så du kan begynde at vise produkter på vegne af dine sælgere på Google: teknisk integration og skalering (tilføjelse af flere tilbud).

Se denne introduktionsvideo til prissammenligningstjenester. Artiklen dækker de grundlæggende principper for Merchant Center, afvisninger på grund af politikker og vedligeholdelse af feeds.

Teknisk integration

Denne fase giver dig mulighed for at implementere og teste din integration med Googles systemer og sikre, at din konfiguration fungerer korrekt. I denne fase kan du teste, at alt fungerer efter hensigten med en del af dit lager på op til 1 million tilbud og op til 100 underkonti eller op til 100 sælgere.

Trin 1: Opret en Merchant Center-konto til dine sælgere

1. Opret Merchant Center-konti til dine sælgere. Hvis du allerede har oprettet konti, skal du gå til næste trin.
  2. Flyt dem til dit CSS Center.
  3. Sørg for, at du har den nødvendige adgang til Merchant Center-konti.
  4. Upload produkter.

Vi anbefaler, at du opretter mindst 10-15 Merchant Center-konti og uploader produkter til dem for at teste din integration.

Bemærk! Du kan også oprette underkonti til dine sælgere på din CSS-konto for flere kunder.

Opret Merchant Center-konti, og upload tilbud

1. Du kan med Content API oprette Merchant Center-konti for hver sælger, du vil repræsentere.
  2. Indsend produktdata for hver sælger, du repræsenterer, via Content API. Hvis du repræsenterer færre end 1.000 sælgere, kan du også bruge feeds. Vi anbefaler, at du bruger Content API, hvis du har planer om at foretage flere ændringer pr. dag, f.eks. opdatering af pris og tilgængelighed for udvalgte tilbud. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et feed.
  3. Når du uploader dine data, skal du tage højde for politikkerne for Shopping-annoncer og specifikationen for produktdata. Her er krav, du især skal være opmærksom på:
    • Webadresser, der indsendes i attributten "link", skal føre direkte til et website på domænet for Merchant Center. Hvis du vil bruge omdirigeringer via andre domæner til sporingsformål, skal du bruge attributten "annonceomdirigering".
    • Landingssider skal vise alle de vigtigste elementer ved det annoncerede produkt og sikre, at disse oplysninger matcher det, du har indsendt i dine produktdata. Disse elementer omfatter titel, beskrivelse, billede, pris, valuta, tilgængelighed og en købsknap. Titel, beskrivelse og billeder behøver ikke altid at være identiske med indholdet i dine produktdata, men de skal stadig henvise til det samme produkt. Sider, der ikke tillader direkte køb af produktet (f.eks. auktioner) er ikke tilladt.
    • Angiv for hvert Merchant Center sælgerens website for den pågældende Merchant Center-konto. Websitet skal matche det domæne, der er tilknyttet i de produktdata, som er indsendt for denne konto. Websitet vises automatisk, ligesom kontoen har gjort krav på. Angiv ikke et domæne for selve den overordnede konto for CSS-kontoen for flere kunder.

Sælgerkontrolpanel

• Sælgere, der har deres egne Merchant Center-konti, har adgang til et kontrolpanel, som viser dem, hvilke CSS'er der uploader produkter for deres butik. De produkter, der indsendes af CSS, er som standard aktive, men sælgere kan fravælge individuelle CSS'er og Google Shopping, hvilket deaktiverer disse produkter.
  • Kontrolpanelet giver sælgere mulighed for at se, hvem der repræsenterer dem, så de kan tilpasse forretningsbeslutninger og marketingstrategier, administrere deres budgetter og sikre, at deres systemer er konfigureret til at håndtere trafik, der stammer fra CSS'er.
  • De kontaktoplysninger til kundeservice, der er angivet for din CSS-konto for flere kunder, vises til sælgere, som du repræsenterer, så de kan kontakte dig, hvis det er nødvendigt. Du får besked via mail, hvis en sælger fravælger din CSS. Du kan også se en oversigt over alle sælgere, der har ændret deres tilvalgsstatus på siden "Sælgere" i rapporten "Status for sælger" i CSS Center.

Trin 2: Opret Shopping-annoncekampagner

1. Opret en ny Google Ads-konto, og knyt den udelukkende til dine Merchant Center-konti. Vi anbefaler, at du ikke genbruger eksisterende Google Ads-konti til CSS-kampagner. En dedikeret CSS Google Ads-konto er med til at sikre, at vi behandler dine fortrolige data i overensstemmelse hermed.
  2. Hvis du flytter en eksisterende konto for en sælger til din CSS, kan du fortsætte med at bruge vedkommendes eksisterende Merchant Center- og Google Ads-konti.

Følgende artikler kan hjælpe dig med at komme godt i gang:

Få flere oplysninger om Google Ads- og Shopping-kampagner.

Skalering

Når du har oprettet Merchant Center-konti til dine sælgere, uploadet deres produkter og knyttet mindst én Google Ads-konto til dine sælgere, kan du anmode om at starte skaleringsfasen.

I denne fase kan du uploade dit lager. Fortæl os, hvor mange tilbud du planlægger at uploade, så vi kan reservere den respektive kapacitet. Hvis du har planer om at uploade tilbud fra mere end 100.000 sælgere, skal du give os besked, så vi kan konfigurere din konto korrekt.

Bemærk! Onboarding er fuldført efter 60 dage. Du kan også anmode om at forlade skaleringsfasen før dette tidspunkt. Når onboarding er fuldført, vil dit lager være underlagt effektivitetskravene baseret på, hvor effektive dine annoncer er. Se oplysningerne nedenfor.

Krav til beholdningseffektivitet

Når onboardingen er fuldført, skal din beholdning have et bestemt minimum af effektivitet for at opretholde den nuværende størrelse og optimere ressourcer og brugeroplevelsen. Når forbrugere klikker på dine annoncer, indikerer det, at dine produkter og sælgere er brugbare for dem. Jo flere klik, dine annoncer modtager fra brugere, desto flere produkter kan du uploade. Vi kræver derfor, at din uploadede beholdning opnår et forhold for klik til produkter på mindst 1:40 over en periode på 28 dage.

Det betyder, at der for hver 40 indsendte produkter til Google skal være mindst 1 klik i løbet af en periode på 28 dage. Hvis dit lager ikke opfylder dette forhold, kan du ikke uploade flere produkter, og du skal reducere dit lager for at få det tilbage til det påkrævede størrelsesforhold. Hvis det sker, får du besked i CSS Center.

Links til dit website

Links til dit CSS-website kan vises organisk sammen med dine sælgeres produkter og i annoncer. Google overfører søgeforespørgslen til dit websites søgefunktion for at vise brugeren relevante produkter på dit website. Hvis der er en risiko for, at forespørgslen indeholder private brugeroplysninger, fører linket brugeren til din startside uden at overføre forespørgslen. Adfærden for en given forespørgsel er den samme for alle CSS'er. Links til den CSS, hvis sælgers produkt vises, fremvises i øjeblikket automatisk uden beregning.

Hvis din CSS er aktiv i flere lande, anbefaler vi, at du sørger for, at brugerne finder tilbud for det rigtige land og sprog på dit website, når de klikker på det link, der vises sammen med din sælgers fortegnelse. Det betyder, at landet og sproget i tilbuddene på dit website skal svare til dem, der vises på Google.

Du kan oprette eller opdatere linket ved at bruge dette supportlink.

Udvidelse i andre lande

Sådan kan du udvide din CSS til et andet land:

1. Din CSS skal være kvalificeret til at blive vist i dette specifikke land og opfylde minimumskravene. Et af disse krav er at vise tilbud fra 50 forskellige sælgerdomæner for hvert land, du målretter mod med Shopping-annoncer. Disse skal være sælgere, der sender produkter til det pågældende land, hvilket vil sige, at forbrugerne i landet kan købe hos dem. Hvis du vil tilmelde dig som CSS i et bestemt land, kan du se minimumskravene her.
  2. Når din CSS er kvalificeret til at køre Shopping-annoncer i et bestemt land, kan du bruge annoncering for flere lande til at anvende et enkelt feed pr. sprog for at målrette mod andre EØS-baserede lande på én gang.

Få flere oplysninger om, hvordan du viser produkter i flere salgslande.

Sælgerprodukter andre steder end i Googles generelle søgning

Som standard kan en CSS kun placere produkter på Googles sider med generelle søgeresultater. Brug denne formular (sektion om fritagelse for Parallel Tracking og tilvalg) til at tilvælge andre Google-platforme (blandt andet fanen Shopping, billedsøgning og YouTube).

Brug af automatiske feeds fra websitecrawls

Google giver sælgere mulighed for at bruge automatiske feeds fra websitecrawls. Alle CSS'er tillader som standard sælgere at bruge denne funktion. Hvis du vil ændre denne indstilling, skal du bruge denne formular til at fravælge indstillingen.

Husk!

• En sælger kan stadig vælge at tilsidesætte din indstilling ved at konfigurere den anderledes på sin Merchant Center Next-konto.
  • Hvis du vælger at aktivere automatiske feeds for dine konti, tilføjes produkter kun, hvis domæneejeren har givet "Websitecrawl"-adgang til CSS'en i CSS-kontrolpanelet.