De betaalde Cloud Identity-service instellen

Alleen van toepassing op Cloud Identity Premium

Als u Cloud Identity Premium na uw kosteloze proefperiode wilt blijven gebruiken, moet u de facturering instellen voor uw abonnement en beginnen met de betalingen. Als u uw factureringsgegevens al heeft toegevoegd tijdens het aanmeldingsproces, hoeft u verder niets te doen. Uw betaalde abonnement begint automatisch wanneer de proefperiode voorbij is.

Stel de facturering al tijdens de proefperiode in: Er worden pas kosten in rekening gebracht als de proefperiode voorbij is, maar uw service loopt ononderbroken door na het einde van de proefperiode. Als u besluit dat u Cloud Identity Premium niet wilt gebruiken, kunt u uw abonnement tijdens de proefperiode opzeggen zonder ergens voor te hoeven betalen.

Stap 1: Starten met het instellen van de facturering

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenAbonnementen.
  3. Klik bovenaan op Betaalde service starten of Facturering instellen.
  4. Volg de instructies op het scherm om de facturering in te stellen voor Cloud Identity Premium.

Stap 2: Uw factureringsopties kiezen

Klik hieronder voor hulp met de factureringsopties.

Alles uitvouwen  |  Alles samenvouwen

Land en valuta (kunnen later niet meer worden gewijzigd)

Zie Betalingsmogelijkheden in mijn land voor beschikbare valuta en betaalmethoden.

Het land en de valuta die u kiest, bepalen welke betaalmethoden u kunt gebruiken voor uw abonnement.

Belangrijk: U kunt het factureringsland en de valuta niet meer wijzigen nadat u het instellen van de facturering heeft voltooid en afgesloten.

Betalingsplan

Flexibel model: Elk gebruikersaccount wordt maandelijks in rekening gebracht. U kunt altijd gebruikers toevoegen en verwijderen. U betaalt alleen voor accounts die in de maand ervoor zijn gebruikt. U kunt de service altijd opzeggen en de betalingen zo stopzetten. Meer informatie over het flexibele model.

Jaarmodel: U legt zich vast om voor het aantal benodigde licenties te betalen. U kunt altijd meer licenties aanschaffen. U kunt echter pas licenties verwijderen, en zo uw maandelijkse betalingen verlagen, als het tijd is uw jaarcontract te verlengen. Meer informatie over het jaarmodel.

Factureringsmodellen vergelijken

Betalingsplan

Flexibel model: Elk gebruikersaccount wordt maandelijks in rekening gebracht. U kunt altijd gebruikers toevoegen en verwijderen. U betaalt alleen voor accounts die in de maand ervoor zijn gebruikt. U kunt de service altijd opzeggen en de betalingen zo stopzetten. Meer informatie over het flexibele model.

Jaarmodel: U legt zich vast om voor het aantal benodigde licenties te betalen. U kunt altijd meer licenties aanschaffen. U kunt echter pas licenties verwijderen, en zo uw maandelijkse betalingen verlagen, als het tijd is uw jaarcontract te verlengen. Meer informatie over het jaarmodel.

Factureringsmodellen vergelijken

Accounttype (kan later niet meer worden gewijzigd)

Geef op of u de Cloud Identity Premium-service gaat gebruiken voor particuliere of zakelijke doeleinden.

Belangrijk: Kies zorgvuldig. U kunt de keuze voor 'Zakelijk' of 'Particulier' niet meer wijzigen nadat u de facturering heeft voltooid en afgesloten.

Belastingstatus

Als u de accountoptie Zakelijk selecteert, krijgt u standaard de belastingstatus 'Zakelijk'.

Als u de accountoptie Particulier selecteert, selecteert u uw belastingstatus: 'Geregistreerd' of 'Niet geregistreerd'. De belastingstatus 'Geregistreerd' houdt in dat u een btw-nummer heeft dat u wilt invoeren. Als u geen btw-nummer heeft of het niet wilt invoeren, selecteert u de belastingstatus 'Niet geregistreerd'.

Voor zowel de optie Zakelijk als Geregistreerde particulier geldt dat Google alleen de juiste belasting in rekening kan brengen voor de services als u uw btw-nummer invoert. Als u geen btw-nummer invoert, kunnen de kosten hoger uitvallen.

Meer informatie over belastingen in Taiwan.

Belastingstatus

Als u de accountoptie Zakelijk selecteert, moet u een belastingstatus selecteren. Alle zakelijke accounts kunnen een identificatienummer voor de Goods & Services Tax (GSTIN) of andere belastinggegevens invoeren.

Als u de accountoptie Particulier selecteert, selecteert u uw belastingstatus: 'Geregistreerd' of 'Niet geregistreerd'. De belastingstatus 'Geregistreerd' houdt in dat u een GSTIN heeft dat u wilt invoeren. Als u geen GSTIN heeft of het niet wilt invoeren, selecteert u de belastingstatus 'Niet geregistreerd'.

Voor zowel de optie Zakelijk als Geregistreerde particulier geldt dat Google alleen de juiste belasting in rekening kan brengen voor de services als u uw belastinggegevens invoert. Als u geen belastinggegevens invoert, kunnen de kosten hoger uitvallen.

Meer informatie over belastingen in India.

Selecteer het accounttype Zakelijk. Als uw bedrijf zich in Ierland bevindt, kunt u een geldig btw-nummer (belasting toegevoegde waarde) invoeren. Er wordt dan geen Ierse btw (23%) in rekening gebracht.

Meer informatie over belastingen in de EU.

Betaalmethode

Voer een betaalmethode in waarbij de maandelijkse betalingen in rekening kunnen worden gebracht. Google accepteert in meer dan 230 landen de grootste creditcards, zoals Visa, Mastercard en American Express.

Afhankelijk van uw land en valuta kunnen we wellicht ook betalingen rechtstreeks afschrijven bij uw bankrekening (automatische incasso).

Zie Betalingsmogelijkheden in mijn land voor beschikbare valuta en betaalmethoden.

Vragen?

Waarom krijg ik een foutmelding wanneer ik mijn betalingsgegevens invoer?
Kan ik later overstappen op een ander betalingsplan?

Van het jaarmodel/abonnement met vaste termijn naar het flexibele model

In de volgende situaties kunt u overstappen van het jaarmodel/abonnement met vaste termijn naar het flexibele model:

• Tijdens de kosteloze proefperiode
  • Wanneer het tijd is uw abonnement te verlengen

Van het flexibele model naar het jaarmodel/abonnement met vaste termijn

In de Beheerdersconsole kunt u altijd overstappen van het flexibele model naar het jaarmodel/abonnement met vaste termijn. Als u overstapt, moet u jaarlijks een vooruitbetaling doen.

Ga naar Uw betalingsplannen en verlengingen beheren voor meer informatie.

Wanneer worden automatische betalingen gedaan?
  • Google Workspace, Essentials en Cloud Identity Premium: Nadat uw kosteloze proefperiode voorbij is en uw betaalde abonnement is gestart, worden de kosten aan het begin van de volgende maand in rekening gebracht bij uw betaalmethode. Als uw betaalde service bijvoorbeeld begint in mei, brengen we de kosten begin juni in rekening. Daarna worden de kosten automatisch aan het begin van elke maand in rekening gebracht.
  • Domeinregistratie: De kosten worden in rekening gebracht via uw betaalmethode op het moment dat u uw domein aanschaft. Als u heeft ingesteld dat uw domein automatisch wordt verlengd, wordt uw domein zeven dagen voor de jaarlijkse verlengingsdatum verlengd en worden deze kosten aan het begin van de volgende maand in rekening gebracht via uw betaalmethode.

Meer informatie over uw maandelijkse kosten.

Hoelang duurt het voordat kosten kunnen worden afgeschreven van mijn bankrekening?

Voordat we kosten kunnen afschrijven van uw nieuwe bankrekening, moeten we verifiëren dat de rekening van u is. Hoelang dit duurt, hangt af van uw locatie: U bevindt zich in:

• Het Verenigd Koninkrijk: Het duurt ongeveer twee dagen om uw rekening te verifiëren. U hoeft hier verder niets voor te doen.
  • De VS en Europa, behalve het Verenigd Koninkrijk: U moet de rekening verifiëren voordat de betalingen kunnen starten. U doet dit door een testbetaling uit te voeren. Dit proces kan tien dagen duren, maar gaat meestal veel sneller. Zie Een bankrekening verifiëren met een testbetaling.
Als u het bericht Verificatie in behandeling of Machtiging is in behandeling ziet op de pagina Betalingen, weet u dat Google nog bezig is met de verificatie van uw bankrekening. Als u de facturering voor de eerste keer instelt, begint de betaalde service pas wanneer uw rekening is geverifieerd.
Kan ik vooraf betalen?
Ja. U kunt uw abonnement vooruitbetalen in plaats van maandelijkse betalingen te doen door krediet toe te voegen aan uw account. Zie Een handmatige betaling uitvoeren of eerder betalen voor meer informatie.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.