Veelgestelde vragen over Google Meet-hardware

Hieronder ziet u veelgestelde vragen over Google Meet-hardware.

Alles uitvouwen  |  Alles samenvouwen

Verbindingen

Kan ik mijn bestaande stroomvoorziening gebruiken met het CN65 Google Meet-hardwarepakket?

Nee, in het CN65-hardwarepakket heeft de stroomvoorziening een hoger vermogen. Deze werkt niet met oudere of bestaande stroomvoorzieningen.

Hoe kan ik mijn Google Meet-hardwarepakket aansluiten en bedraden? Raadt Google specifieke hubs of kabels aan?

Gebruik alleen goedgekeurde apparaten. Zie Gekwalificeerde randapparatuur voor Google Meet-hardwarepakket voor meer informatie. Zie Kabels aansluiten voor meer informatie over het instellen van uw Google Meet-hardwarepakket.

Waar sluit ik de groene HDMI-kabel van het Google Meet-touchscreen aan?

Sluit de kabel aan op de HDMI-poort van uw computer om content op het scherm in de ruimte te presenteren. Zie Het Google Meet-touchscreen gebruiken voor meer informatie.

Touchscreen

Waarom zie ik de knop 'Telefoonnummers bellen' niet op het Google Meet-touchscreen?

U moet de functie 'Telefoonnummers bellen' aanzetten in de Beheerdersconsole.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Go to Menu and then Devicesand thenGoogle Meet hardwareand thenSettings.
  3. Klik op Apparaatinstellingen.
  4. Selecteer de organisatie-eenheid waarop u de instellingen wilt toepassen.
  5. Selecteer Telefoonnummers bellen op de pagina Apparaatinstellingen.

Deze functie wordt momenteel ondersteund voor oproepen naar de Verenigde Staten en Canada. Oproepen naar andere landen worden nog niet ondersteund.

Een telefoon bellen in Google Meet: Apparaten kunnen telefoons bellen in Meet, maar dit wordt alleen geactiveerd voor hardware met Google Meet in specifieke landen.

6. Start het apparaat opnieuw op.
Waarom zie ik de knop 'Vergadering opnemen' niet op het Google Meet-touchscreen?

Zo neemt u een vergadering op Meet-hardware op:

1. Een organisator die kan opnemen in Meet, maakt een vergadering als afspraak in Google Agenda en nodigt een gebruiker van de Meet-hardware binnen dezelfde organisatie uit.
  2. De organisator neemt als eerste deel aan de vergadering.
  3. Als de gast deelneemt aan de vergadering op het Meet-hardwareapparaat, wordt de opnameknop weergegeven op het touchscreen.

Zie Een videovergadering opnemen voor meer informatie.

Waarom is het touchscreen helemaal wit als ik mijn Chromebox opstart?

Zorg dat u een beeldscherm hebt aangesloten op de Chromebox. Zorg dat de groene HDMI-kabel van het Google Meet-touchscreen niet is aangesloten op de Chromebox. De groene HDMI-kabel is bedoeld voor lokale presentaties vanaf de computer. Zie Uw Meet- of Chromebox-systeem installeren voor meer informatie.

Waarom is het touchscreen van Google Meet zwart, flikkert het of wordt de bedieningsinterface met tussenpozen weergegeven?

Zorg dat het touchscreen is aangesloten:

• Op een meegeleverde voedingsadapter voor een externe voedingsbron.
  • Op de Chromebox met een gekwalificeerde USB 3.0-kabel
    (USB 2.0-verlengkabels worden niet ondersteund).
  • Met gekwalificeerde kabels en hubs en dat de juiste randapparatuur op het Google Meet-hardwarepakket is aangesloten

Bekijk het artikel Gekwalificeerde randapparatuur voor het Google Meet-hardwarepakket voor meer informatie over geschikte randapparaten.

Waarom wordt 'Presenteren aan chatruimte' gedimd op het touchscreen?

Als u content wilt presenteren vanaf uw computer, checkt u het volgende:

• De groene HDMI-kabel van het touchscreen is aangesloten op uw computer of HDMI-apparaat en streamt actief via die verbinding.
  • Het touchscreen is op een externe voedingsbron aangesloten via de meegeleverde voedingsadapter.
  • Touchscreen is aangesloten via gekwalificeerde USB 3.0-apparaten.

Bekijk het artikel Gekwalificeerde randapparatuur voor het Google Meet-hardwarepakket voor meer informatie over geschikte randapparaten.

Waarom zie ik 'Presenteren aan ruimte' niet op het touchscreen?

Als u content wilt presenteren aan de ruimte, moet u het volgende doen:

Speakermicrofoon

Hoeveel speakermicrofoons kan ik met één stroomvoorziening verbinden?

U kunt maximaal 5 speakermicrofoons per stroomvoorziening aansluiten. Bekijk de Snelstartgids voor Google Meet-speakermicrofoon voor meer informatie.

Waar kan ik aanvullende of vervangende stroomvoorzieningen kopen?
U kunt extra stroomvoorzieningen kopen bij uw reseller. Neem contact op met het reparatiecentrum van de fabrikant van uw apparaat voor vervangende stroomvoorzieningen. Zie Hardwaresupport voor meer informatie.
Waarom maakt de speakermicrofoon een geluid als deze wordt aan- of uitgezet?

Dit kan betekenen dat er een niet-gekwalificeerde hub is aangesloten op de speaker en het touchscreen. U moet een USB 3.0-verbindingskabel en een goedgekeurde USB-hub gebruiken. Zie Gekwalificeerde randapparatuur voor Google Meet-hardwarepakket voor meer informatie.

Waarom werken niet al mijn speakermicrofoons als ik meerdere speakermicrofoons heb aangesloten?

Zorg dat de eerste speakermicrofoon met de meegeleverde adapter is aangesloten op een stopcontact en met de micro-USB-connector is aangesloten op de Chromebox. Bekijk de Snelstartgids voor Google Meet-speakermicrofoon voor meer informatie.

Camera

Hoe kan ik de Huddly GO-camera resetten om de hele ruimte te zien?

Als de Huddly Go-camera is ingesteld op weergave van de volledige ruimte, wordt er vervorming weergegeven in de beeldhoeken. Als automatisch zoomen uitstaat, zakt de camera weer naar een ingezoomde weergave.

U kunt deze weergave uitzetten tijdens de vergadering:

Google Meet: Klik rechtsboven in het scherm and then selecteerInstellingenand thenMeedraaien, kantelen en zoomen and then Terug naar startpositie.

Mimo-touchscreen: Tik in het rechterdeelvenster op Camera bedienenand thenResetten.

Lees meer over het bedienen van de camera.

Waarom volgt de automatische camerazoom niet de actieve speaker?

Als de camerabediening voor automatisch zoomen aanstaat, zoomt de camera niet in op afzonderlijke speakers. De functie herkent de gezichten van alle deelnemers en snijdt bij en zoomt in voor een persoonlijkere vergadering. Zie Camerabediening voor automatisch zoomen aanzetten voor meer informatie.

Waarom wordt de automatische camerazoom niet bijgesneden voor de deelnemers van de vergadering?

De functie Automatisch zoomen herkent gezichten en snijdt bij en zoomt in om de deelnemers het beste in beeld te brengen. Als de functie geen deelnemer meer waarneemt of een nieuwe deelnemer waarneemt, kan het zoomniveau worden gewijzigd.

Voor de beste prestaties gebruikt u automatisch zoomen in kleine (3-5 personen), goed verlichte vergaderruimtes en plaatst u de camera op 2,4 meter van de verste persoon. Zie Camerabediening voor automatisch zoomen aanzetten voor meer informatie.

Ik zie de optie Automatisch zoomen niet op het touchscreen. Hoe zet ik dit aan? .

Uw Google Workspace-beheerder moet de camerafunctie voor automatisch zoomen aanzetten in de Beheerdersconsole. Zie Camerabediening voor automatisch zoomen aanzetten voor meer informatie. U moet de Google Meet-hardwarekit met de Huddly GO-camera hebben om de camerabediening voor automatisch zoomen te gebruiken.

Waarom werkt de Huddly GO-camera niet goed?

Als u niet de juiste kabels gebruikt, kan de camera visuele voorwerpen laten zien of helemaal niet werken. De Huddly GO-camera heeft een 4K-sensor die een USB 3.0-verbinding met hoge bandbreedte vereist. U moet hiervoor geschikte USB 3.0-kabels gebruiken. Zie Gekwalificeerde randapparatuur voor Google Meet-hardwarepakket voor meer informatie.

De bedieningselementen voor meedraaien en kantelen worden niet weergegeven of werken niet vanaf het touchscreen

Zorg dat u een ondersteund apparaat gebruikt. Als onderdeel van het kwalificatieprogramma voor Google Meet-hardware heeft Google verschillende apparaten getest en ondersteund. Gebruik de camera's die worden vermeld in ons Helpcentrum.

In vergaderingen

Kan ik Meet gebruiken in de ChromeOS-modus?

Het gebruik van Meet in een browser (meet.google.com) in de ChromeOS-modus op een Meet-hardwareapparaat wordt niet ondersteund. U kunt Meet alleen gebruiken met de Chrome-app die wordt uitgevoerd op Meet-hardwareapparaten.

Waarom zie ik de lijst met vergaderingen op de tv niet?

Met de introductie van het Google Meet-touchscreen wordt de agenda niet meer op de tv weergegeven. Kijk op het touchscreen voor de lijst met vergaderingen.

Alleen de maker of Google Workspace-beheerders kunnen mijn ruimte boeken. Hoe kan ik deze boekbaar maken voor mijn hele organisatie?

Als u wilt dat iedereen in uw organisatie een ruimte kan boeken, moet u de instellingen voor delen van uw agendafaciliteiten wijzigen. Zie Bronnen beheren voor meer informatie.

Toegankelijkheid

Hoe zet ik toegankelijkheidsopties aan?
  • Als u gesproken feedback wilt aanzetten, tikt u met 2 vingers op een gedeelte van het scherm en houd u dit vast totdat u 'Gesproken feedback voor Chrome aan' hoort.
  • Als u gesproken feedback wilt uitschakelen, tikt u met 2 vingers op een gedeelte van het scherm en houdt u dit vast.

U kunt gesproken feedback ook aan- of uitzetten in de instellingen op het touchscreen. Zie Het Google Meet-touchscreen gebruiken voor meer informatie.

• Als u live ondertiteling wilt aan- of uitzetten, tikt u rechtsboven in het touchscreen op Instellingen and then tik op Toegankelijkheidand then zet Live ondertiteling aan of uit .

Zie Ondertiteling gebruiken in een videovergadering voor meer informatie.

Kan ik een toetsenbord en muis gebruiken?

Ja. Sluit een toetsenbord en muis aan om te navigeren met de bedieningselementen. In dit geval werkt het touchscreen als een uitgebreide weergave. U kunt uw muis van het hoofdscherm naar het touchscreen verplaatsen.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.