Streama flödet från Nest-kameran till en tv med en högtalare eller skärm

Se livevideoflöden från Nest-kameror, dörrklockor och andra kompatibla säkerhetskameror endast med hjälp av rösten. Säg till exempel ”Hey Google, visa kameran i trädgården” till en högtalare eller skärm från Google Nest eller en Chromecast Voice Remote.

Detta behövs

• en kompatibel säkerhetskamera
  • en högtalare eller skärm från Google Nest eller Home
  • en Chromecast eller tv med inbyggd Chromecast.

Steg 1. Konfigurera säkerhetskameran

• Om du har en kamera eller dörrklocka från Nest följer du anvisningarna i förpackningen och appen.
  • Om du har en annan kompatibel kamera följer du tillverkarens anvisningar.

Obs! Kameror och dörrklockor från Nest kan streama till Chromecast med Google TV eller en Smart Display-skärm. Läs mer om hur du streamar säkerhetskameran till skärmen.

Steg 2. Konfigurera enheten

Om du inte har konfigurerat Chromecast och högtalaren eller skärmen följer du anvisningarna nedan. Anslut enheterna till samma wifi-nätverk som kameran och lägg till dem i samma hem i Google Home-appen:

Steg 3. Lägg till kameran eller dörrklockan i Google Home-appen

Obs! Om du har konfigurerat en Nest-kamera eller Nest-dörrklocka bör den redan finnas i Google Home-appen. Om du inte hittar den där tvångsavslutar du appen och öppnar den igen.

Om du har en annan kompatibel kamera eller fortfarande inte kan hitta Nest-kameran i appen följer du dessa steg:

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till högtalaren eller skärmen. Du byter konto genom att trycka på ett annat konto eller på Lägg till ytterligare ett konto.
  3. Kontrollera att du använder hemmet där du lade till Chromecast-enheten och högtalaren eller skärmen. Om du vill byta mellan hem trycker du på expand more icon bredvid hemmets namn.
  4. Tryck på Enheter   Lägg till   Fungerar med Google Home Works with Google Home.
  5. Välj kameratillverkaren i listan för att slutföra konfigureringen.

Steg 4. Streama från säkerhetskameran till tv:n med hjälp av röstkommandon

Du vill:

Säg ”Hey Google” följt av:

Börja streama

”Visa [kamerans namn]”

”Vad visas på [kamerans namn]?”

”[Kamerans namn] på [Chromecast-enhetens namn]”

”Spela upp [kamerans namn] på [Chromecast-enhetens namn]”

”Visa [kamerans namn] på [Chromecast-enhetens namn]”

Sluta streama

”Sluta visa [tv-skärmens eller Chromecast-enhetens namn]”

För att spara ström stoppas livestreamen automatiskt:
  • Livevideo från batteridrivna kameror och dörrklockor från Nest stoppas efter fem minuter.
  • Livevideo från kameror och dörrklockor med kabel från Nest stoppas efter 12 timmar.

Upprepa röstkommandot om du vill starta livestreamen igen.