Stream videofeedet på dit Nest-kamera til et fjernsyn ved hjælp af en højttaler eller skærm

Se livevideofeeds fra dine Nest-kameraer, -dørklokker eller andre kompatible sikkerhedskameraer ved hjælp af stemmen. Du kan f.eks. sige "Hey Google, vis mig kameraet i baghaven" ved hjælp af en Google Nest-højttaler, -skærm eller Chromecast Voice Remote.

Du skal bruge følgende

• Et kompatibelt sikkerhedskamera
  • En Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm
  • Chromecast eller fjernsyn, der fungerer sammen med Google Cast

Trin 1. Konfigurer dit sikkerhedskamera

• Hvis du har et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke, skal du følge vejledningen i æsken og appen.
  • Hvis du har et andet kompatibelt kamera, skal du følge vejledningen fra enhedsproducenten.

Bemærk! Nest-kameraer og -dørklokker kan streame til Chromecast med Google TV eller en smartskærm. Se, hvordan du streamer dit sikkerhedskamera ved hjælp af din skærm.

Trin 2. Konfigurer din enhed

Hvis du ikke har konfigureret din Chromecast og din højttaler eller skærm, skal du følge vejledningen nedenfor. Sørg for at forbinde disse enheder til det samme Wi-Fi-netværk som dit kamera, og føj dem til det samme hjem i Google Home-appen:

Trin 3. Føj kameraet eller dørklokken til Google Home-appen

Bemærk! Hvis du har konfigureret et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke, bør enheden allerede være føjet til Google Home-appen. Hvis du ikke kan finde Nest-kameraet eller -dørklokken i appen, kan du tvinge appen til at lukke og åbne den igen.

Hvis du har et andet kompatibelt kamera eller stadig ikke kan finde dit Nest-kamera i appen, kan du følge denne vejledning:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  3. Tjek, om du bruger det hjem, hvor du tilføjede din Chromecast og højttaleren eller skærmen. Du kan skifte mellem hjem ved at trykke på expand more icon ud for hjemmets navn.
  4. Tryk på Enheder   Tilføj   Works with Google Home Works with Google Home.
  5. Vælg din kameraproducent på listen for at afslutte konfigurationen.

Trin 4. Brug stemmekommandoer til at streame video fra dit sikkerhedskamera til dit fjernsyn

Handlinger:

Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Start stream

"Vis [kameranavn]"

"Hvad er der på [kameranavn]?"

"[Kameranavn] på [navn på Chromecast-enhed]"

"Afspil [kameranavn] på [navn på Chromecast-enhed]"

"Vis [kameranavn] på [navn på Chromecast-enhed]"

Stop stream

"Stop [navn på fjernsyn eller Chromecast-enhed]"

Livevideostreamen stopper automatisk for at spare på batteriet:
  • Livevideo fra batteridrevne Nest-kameraer og -dørklokker stopper efter 5 minutter.
  • Livevideo fra Nest-kameraer og -dørklokker med ledning stopper efter 12 timer.

Gentag din stemmekommando for at starte livestreamen igen.