Chrome-välilehden striimaus televisioon

Voit näyttää Chrome-välilehden tai näyttösi televisiossa Chromecast-laitteen avulla.

Voit näyttää suurimman osan verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut laajennukset eivät toimi.

Nähdäksesi Chromen televisiossa tarvitset

Chrome-välilehden suoratoistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat katsoa sisältöä.
    • Jos käytät jo Chromecastia, sisältösi korvaa television sisällön.
  4. Kun olet valmis, valitse osoitepalkin oikealta puolelta Cast Cast ja sitten Lopeta striimaus.

Chromen näkymä

• Kun välilehtesi näytetään televisiossa, näet Näyttö-kuvakkeen Näyttö.
  • Osoitepalkin oikealla puolella laajennusten vieressä näkyy aktiivinen Cast-kuvake Active cast extension.

Jos haluat käyttää Chrome-pikakuvaketta, lisää Cast-painike.

Videoiden ja median striimaus

1. Klikkaa katsomastasi videosta tai mediasta Cast-painiketta Cast.
  2. Näet videon tai kuvat tietokoneella ja televisiossa, mutta ääni kuuluu ainoastaan televisiossa. Tietokoneesi toistaa edelleen muihin välilehtiin ja sovelluksiin liittyvät äänet.

Tietokoneen näytön striimaus

Jos käytät Chromea Macilla, Windows-tietokoneella tai Chromebookilla, voit näyttää tietokoneen näytön kokonaisuudessaan.

Huom. Jos haluat kuulla ääntä televisiostasi, käytä Windows-tietokonetta.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse yläreunan Striimauskohde‑kohdan vierestä alanuoli Alanuoli.
  4. Valitse Striimaa työpöytä.
  5. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat katsoa sisältöä.

Musiikin ja videon striimaus tietokoneelta

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sittenCast.
  3. Valitse yläreunan Striimauskohde‑kohdan vierestä alanuoli Alanuoli.
  4. Valitse Striimaa tiedosto.
  5. Valitse tiedosto.
  6. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat toistaa tiedoston.