Eikö Cast-painiketta näy?

Älä huoli, jos et näe Cast-painiketta Chromen yläpalkissa. Älä huoli, saat sen kyllä takaisin. Tässä muutamia vianetsintäohjeita:

1. Varmista, että Chrome-selain on päivitetty uusimpaan versioon.
  2. Varmista, että tietokone on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa.
  3. Cast-painike on kuvakealueen jatkoalueella.  Jos selaimeesi on asennettu useita laajennuksia, Cast-kuvake saattaa näkyä kuvakealueen jatkoalueella. Laajenna jatkoalue klikkaamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa Chrome-asetusvalikkoa More menu ja katso, tuleeko Cast-painike näkyviin. Huom. Voit palauttaa Cast-painikkeen yläpalkkiin klikkaamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Pidä yläpalkissa.
  4. Cast-painike katosi Chromen asetuksien palauttamisen jälkeen. Chrome on saattanut kehottaa sinua palauttamaan selaimen tehdasasetukset. Kun klikkaat Palauta, Cast-painike katoaa näkyvistä. Palauta painike kiinnittämällä Cast-painike Chromen yläpalkkiin
  5. Cast-painike poistettiin. Palauta painike kiinnittämällä Cast-painike Chromen yläpalkkiin