Chrome-välilehden suoratoisto televisioon

Voit näyttää Chrome-välilehden tai näyttösi televisiossa Chromecast-laitteesi avulla.

Voit näyttää suurimman osan verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut laajennukset eivät toimi.

Nähdäksesi näyttösi sisällön televisiossa tarvitset

Koko Android-näytön striimaus

1. Avaa Asetukset-sovellus Settings icon Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Yhdistetyt laitteet ja sitten Striimaa ja sitten Valitse Chromecast-laitteesi.
  3. Android-näyttösi näkyy nyt Chromecast-laitteella. Nyt näet Chrome-välilehdet Chromecastissa.
  4. Kun olet valmis, valitse Asetukset ja sitten Yhdistetyt laitteet ja sitten Striimaa ja sitten Valitse Chromecast-laitteesi ja sitten Katkaise yhteys. Chromecastin yhteys katkaistaan ja Android-näyttöä ei enää peilata.

Videoiden ja median striimaus

Klikkaa katsomastasi videosta tai mediasta striimauspainiketta Cast. Lue, miten voit esimerkiksi striimata YouTubesta.