Chrome-välilehden striimaus televisioon

Voit näyttää Chrome-välilehden tai näyttösi televisiossa Chromecast-laitteen avulla.

Voit näyttää suurimman osan verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut laajennukset eivät toimi.

Nähdäksesi näyttösi sisällön televisiossa tarvitset

Koko Android-näytön striimaus

1. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast-laite.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa pitkään sen laitteen kuvaa, johon haluat striimata näytön.
  4. Valitse Cast-painike  ja sitten Striimaa näyttö.

Videoiden ja median striimaus

Klikkaa katsomastasi videosta tai mediasta Cast-painiketta Cast. Lue, miten voit esimerkiksi striimata YouTubesta.

Muita artikkeleita

Chromecast-vianetsintävinkkejä
Google TV:hen striimaus