Suoratoisto Chromesta televisioon

Voit näyttää Chrome-välilehden tai näytön televisiossasi tietokoneella ja Chromecast-laitteella.

Voit striimata suurinta osaa verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut liitännäiset eivät toimi.

Nähdäksesi Chromen televisiossa tarvitset:

Chrome-välilehden suoratoistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna ja jaa ja sitten Striimaa….
  3. Valitse striimauksen vastaanotin.
    • Jos laite on jo käytössä, nykyinen sisältö korvataan.
  4. Lopeta striimaus valitsemalla osoitepalkin oikealta puolelta Cast ja sitten Lopeta striimaus.

Vinkki: Striimaa suoraan mediasoittimesta Google Castia tukevilla sivustoilla.

Mitä Chromessa näkyy

• Kun striimaat välilehden televisioon, välilehdellä näkyy näyttökuvake Näyttö.
  • Kun striimaus on käynnissä, osoitepalkin vieressä näkyy Laajennukset-kohdan vieressä oleva Cast yhdistetty ‐kuvake .

Jos haluat käyttää Chrome-pikakuvaketta, lisää Cast-painike.

Vinkki: Striimaamasi videot tai kuvat näkyvät tietokoneella ja televisiossa, mutta ääni toistetaan vain TV:ssä. Tietokoneesi toistaa edelleen muiden välilehtien ja sovellusten äänet.

Tietokoneen näytön striimaus

Jos käytät Chromea Macilla, Windows-tietokoneella tai Chromebookilla, voit näyttää tietokoneen näytön kokonaisuudessaan.

Tärkeää: Kun striimaat näyttöä, audio saattaa toistua tietokoneella. Jos haluat sen sijaan toistaa audiota televisiossasi, striimaa välilehti.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna ja jaa ja sitten Striimaa….
  3. Valitse Lähteet ja sitten Striimaa näyttö.
  4. Valitse laite, johon haluat striimata näytön.

Musiikin ja videon striimaus tietokoneelta

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Avaa tiedosto, jonka haluat striimata Chrome-välilehdellä.
  3. Vedä ja pudota tiedosto Chrome-välilehdelle tai käytä näitä pikanäppäimiä:
    • Windows: Ctrl + O
    • Mac: komento + O
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna ja jaa ja sitten Striimaa….
  5. Valitse laite, johon haluat striimata näkymän.