Løs problemer med login

Hvis du ikke kan logge ind på din Chromebook med din Google-konto, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor.

Løs problemer med mailadresse eller adgangskode

Vælg den fejlmeddelelse, der vises:

"Din Google-konto blev ikke fundet"

Vigtigt!

• Sørg for, at du har indtastet det korrekte brugernavn og den korrekte adgangskode til din Google-konto.
  • Sørg for, at din Chromebook har forbindelse til internettet via en stærk forbindelse.
  • Hvis du ikke bruger en @gmail.com-mailadresse, skal du angive din fulde mailadresse som brugernavn. For eksempel: nogen@eksempel.dk.

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du gendanne dine kontooplysninger. Du skal kende:

• Det telefonnummer eller den mailadresse til gendannelse, du har angivet for kontoen.
  • Det fulde navn på din konto.

For at kunne genoprette din konto.

1. Gå til accounts.google.com/signin/recovery.
  2. Følg vejledningen for at bekræfte, at det er din konto.
  3. Gennemgå en liste over brugernavne, der matcher din konto.
Har du glemt din adgangskode?
  1. Gå til accounts/google.com/signin/recovery.
    • Gennemgå nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto. Besvar spørgsmålene, så godt du kan.
    • Hvis du har problemer, kan du følge disse tips til gendannelse af konti.
  2. Nulstil din adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke tidligere har brugt til denne konto. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en stærk adgangskode.
Tip! Hvis du har ændret din adgangskode for nylig, kan du prøve at logge ind med din gamle adgangskode.
"Dit brugernavn eller din adgangskode kan ikke verificeres på det aktuelle netværk"
Denne meddelelse betyder, at din Chromebook ikke har en stærk Wi-Fi-forbindelse. Prøv disse løsninger:
"Din konto kan være blevet slettet eller deaktiveret"
Du er nødt til at logge ind på din Chromebook med en anden konto. Se, hvorfor din konto muligvis er blevet deaktiveret.

Få tilladelse til at logge ind

Hvis du får fejlmeddelelsen "Du har desværre ikke tilladelse til at logge ind", skal du bede ejeren af Chromebook-enheden om at give dig tilladelse til at logge ind. Du kan også bruge enheden som gæst.

Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, skal du bede din administrator om at give dig tilladelse til at logge ind.

Tip! Se, hvordan du finder ejeren af en Chromebook.

Aktivér dit netværk

Hvis du får fejlmeddelelsen "Før du logger ind, skal du starte en gæstesession for at aktivere netværket", skal du oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, før du kan logge ind:

1. Log ud af din Chromebook, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Vælg Anvend som gæst på loginskærmen.
  3. Opret forbindelse til et netværk ved at følge vejledningen på skærmen.

Hvis fejlmeddelelsen vises igen, kan du prøve at oprette forbindelse til et andet netværk.

Få yderligere hjælp

Hvis vejledningen ovenfor ikke løser problemet, kan du prøve disse fejlfindingstrin.

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du gå til accounts.google.com/signin/recovery.

Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du kontakte din administrator for at få mere hjælp.