Corregir problemes d'inici de sessió

Si no podeu iniciar la sessió al Chromebook amb el vostre Compte de Google, seguiu els passos que hi ha a continuació.

Resoldre problemes relacionats amb l'adreça electrònica o la contrasenya

Seleccioneu el missatge d'error que apareix:

"No hem trobat el teu Compte de Google"

Important:

• Assegureu-vos que hàgiu introduït el nom d'usuari i la contrasenya correctes del vostre Compte de Google.
  • Assegureu-vos que el Chromebook estigui connectat a Internet i que la connexió sigui bona.
  • Si no feu servir una adreça electrònica @gmail.com, introduïu la vostra adreça electrònica completa com a nom d'usuari. Per exemple: usuari@example.com.

Si heu oblidat el nom d'usuari o la contrasenya, podeu recuperar la informació del compte. Per fer-ho, haureu de saber:

• Un número de telèfon o l'adreça electrònica de recuperació del compte
  • El nom complet que consti al vostre compte

Per recuperar el compte:

1. Aneu a accounts.google.com/signin/recovery.
  2. Seguiu les instruccions per confirmar que es tracta del vostre compte.
  3. Reviseu la llista de noms d'usuari que coincideixen amb el vostre compte.
"Heu oblidat la contrasenya"
  1. Aneu a accounts/google.com/signin/recovery.
  2. Restabliu la contrasenya quan se us demani. Trieu una contrasenya segura que no hàgiu utilitzat amb aquest compte. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.
Consell: si fa poc que heu canviat la contrasenya, proveu d'iniciar la sessió amb la contrasenya anterior.
"No es pot verificar el nom d'usuari o la contrasenya a la xarxa actual"
Aquest missatge es mostra si el Chromebook no té bona connexió Wi-Fi. Proveu aquestes opcions:
"Pot ser que el compte s'hagi suprimit o desactivat"
Heu d'utilitzar un altre compte per iniciar la sessió a Chromebook. Obteniu informació sobre per què es pot haver desactivat el vostre compte.

Obtenir permís per iniciar la sessió

Si rebeu el missatge d'error "No tens permís per iniciar la sessió", demaneu al propietari del Chromebook que us doni permís per iniciar la sessió. O bé navegueu com a convidat.

Si utilitzeu el vostre Chromebook a la feina o en un centre educatiu, demaneu a l'administrador que us doni permís per iniciar-hi la sessió.

Consell: obteniu informació sobre com podeu trobar el propietari d'un Chromebook.

Activar la xarxa

Si se us mostra el missatge d'error "Abans d'iniciar la sessió, inicia una sessió de convidat per activar la xarxa", proveu de connectar-vos a una xarxa Wi-Fi per poder iniciar la sessió:

1. Tanqueu la sessió del Chromebook, si encara no ho heu fet.
  2. A la pantalla d'inici de sessió, seleccioneu Navega com a convidat.
  3. Per connectar-vos a una xarxa, seguiu els passos en pantalla.

Si es torna a mostrar aquest missatge d'error, connecteu-vos a una altra xarxa.

Obtenir més ajuda

Si d'aquesta manera no es resol el problema, seguiu aquests passos.

Si heu oblidat el nom d'usuari o la contrasenya, aneu a accounts.google.com/signin/recovery.

Si utilitzeu el vostre Chromebook a la feina o en un centre educatiu, contacteu amb l'administrador per obtenir més ajuda.