Utilitzar Chromecast amb un Chromebook

Amb Chromecast, podeu veure els vídeos, les fotos i els llocs web que més us agraden al televisor.

Abans de configurar Chromecast

Perquè Chromecast funcioni al vostre Chromebook, necessiteu:

Configurar Chromecast amb un Chromebook

1. Enceneu el televisor.
  2. Connecteu-hi el Chromecast. Obteniu informació sobre com podeu fer-ho.
  3. Feu servir els botons d'entrada ("Input") o de font ("Source") del comandament del televisor per canviar l'entrada de l'aparell fins que veieu la pantalla d'inici de Chromecast.
  4. Al Chromebook, inicieu la sessió al vostre compte.
  5. Seguiu els passos que es mostren al televisor. Obteniu informació sobre com podeu configurar Chromecast.

Emetre contingut des d'un Chromebook

Emetre contingut des de Chrome
  1. Obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més i, a continuació, Emet.
  3. Seleccioneu Emet a.
  4. Trieu si voleu compartir la pestanya actual de Chrome (Emet la pestanya) o la pantalla completa (Emet l'escriptori).
  5. Seleccioneu el vostre Chromecast.

Per deixar de compartir el contingut, seleccioneu Atura.

Emetre contingut multimèdia des d'un lloc web

Important: només podeu emetre contingut de YouTube en un televisor.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Seleccioneu Pestanya nova Pestanya nova.
  3. Obriu un lloc web, com ara YouTube.
  4. Seleccioneu el contingut multimèdia que voleu emetre.
  5. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
    • Si teniu els controls multimèdia fixats, seleccioneu Controls multimèdia .
  6. A Media Player, seleccioneu Emet .
    • Si hi ha diversos continguts multimèdia, obriu Media Player i seleccioneu-ne un per emetre'l.
  7. Seleccioneu un dispositiu.

Consell: per aturar l'emissió, seleccioneu Atura l'emissió.

Emetre contingut des d'un ordinador
  1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Assegureu-vos que la xarxa Wi‑Fi estigui activada. Obteniu informació sobre com podeu connectar-vos a la xarxa Wi-Fi.
  3. Assegureu-vos que el Bluetooth estigui activat. Obteniu informació sobre com podeu activar el Bluetooth.
  4. Seleccioneu Dispositius d'emissió disponibles.
  5. Seleccioneu el vostre Chromecast.
  6. Trieu què voleu compartir.
  7. Seleccioneu Comparteix. Es mostrarà la finestra a la pantalla del televisor.

Seguiu aquests passos per deixar de compartir la pantalla:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Al costat de l'opció "S'està emetent la pantalla", seleccioneu Atura.
Emetre vídeos emmagatzemats a Google Drive
  1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Seleccioneu Fitxers .
  3. Seleccioneu La meva unitat.
  4. Cerqueu el fitxer de vídeo i feu-hi doble clic.
  5. A la finestra que s'obre, a la part inferior dreta, seleccioneu Emet .
  6. Trieu el vostre Chromecast.

Per deixar de compartir el vídeo, feu clic a Emet i, a continuació, Atura.

Corregir problemes relacionats amb Chromecast

Per obtenir més ajuda, aneu al centre d'ajuda de Chromecast.