Få åtkomst till dina webbservrar för utveckling från andra enheter

Om du vill testa hur webbplatsen ser ut på en telefon kan du göra den lokala servern tillgänglig externt. Läs mer om hur du konfigurerar Linux på Chromebook.

Lägga till eller öppna en port

1. Välj klockan längst ned till höger på Chromebook.
  2. Välj Inställningar följt av Avancerat följt av Utvecklare.
  3. Välj Linux följt av Portvidarebefordran.
  4. Välj något av följande:
    • Lägg till en ny port: Välj Lägg till bredvid Portar. I rutan som visas lägger du till ett portnummer, väljer en typ eller lägger till en etikett för att snabbt identifiera porten.
    • Använd en befintlig port: Aktivera önskad port.

Ta bort en port

1. Välj klockan längst ned till höger på Chromebook.
  2. Välj Inställningar följt av Avancerat följt av Utvecklare.
  3. Välj Linux följt av Portvidarebefordran.
  4. Välj något av följande:
    • Radera en port: Välj Mer bredvid porten du vill radera följt av Ta bort port.
    • Radera alla portar: Bredvid Portnummerföljt av välj Mer följt av Ta bort alla portar.