Avinstallera appar eller tillägg

Följ anvisningarna nedan om du vill ta bort en app eller ett tillägg från Chromebook.

Avinstallera en app

1. Klicka på översikten Översikt i skärmens ena hörn följt av uppåtpilen Uppåtpil.
  2. Högerklicka på den app som du vill ta bort.
  3. Klicka på Avinstallera eller Ta bort från Chrome.
  4. Klicka på Ta bort.

Avinstallera ett tillägg

1. Öppna Chrome.
  2. Klicka på Mer Mer följt av Fler verktyg följt av Tillägg.
  3. Klicka på Ta bort bredvid tillägget som du vill ta bort.
  4. Bekräfta genom att klicka på Ta bort.

Tips! Om du vill ta bort ett tillägg som är en knapp i webbläsarens verktygsfält högerklickar du på knappen och väljer Ta bort från Chrome.

Inaktivera ett tillägg

Så här inaktiverar du ett tillägg tillfälligt:

1. Öppna Chrome.
  2. Klicka på Mer Mer följt av Fler verktyg följt av Tillägg.
  3. Inaktivera tillägget.