Kirjanmerkkien ja asetusten tuominen

Voit vaihtaa selainta menettämättä suosikkisivustojesi kirjanmerkkejä ja asetuksia. Selaimesta riippuen asetuksiin voivat kuulua esimerkiksi

• selaushistoria
  • oletusetusivu
  • kirjanmerkit
  • oletushakukoneet
  • tallennetut salasanat.

Kirjanmerkkien lisääminen Chromeen

Kirjanmerkkien tuominen Firefoxista, Internet Explorerista, Safarista ja useimmista muista selaimista:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Kirjanmerkit ja sitten Tuo kirjanmerkit ja asetukset.
  4. Valitse ohjelma, jossa tuotavat kirjanmerkit ovat.
  5. Valitse Tuo.
  6. Valitse Valmis.
Internet Explorerin Google-työkalupalkin kautta:
  1. Avaa Chrome.
  2. Siirry osoitteeseen google.com/bookmarks.
  3. Kirjaudu sisään samalla Google-tilillä, jolla käytät Google-työkalupalkkia.
  4. Valitse vasemmalta Vie kirjanmerkit. Kirjanmerkit ladataan tietokoneellesi HTML-tiedostona.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  6. Valitse Kirjanmerkit ja sitten Tuo kirjanmerkit ja asetukset.
  7. Valitse avattavasta valikosta Lisää HTML-tiedoston kirjanmerkkeihin.
  8. Valitse Valitse tiedosto.

Muista selaimista

1. Avaa selain tietokoneellasi ja vie sen kirjanmerkit HTML-tiedostoon.
  2. Avaa Chrome.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  4. Valitse Kirjanmerkit ja sitten Tuo kirjanmerkit ja asetukset.
  5. Valitse avattavasta valikosta Lisää HTML-tiedoston kirjanmerkkeihin.
  6. Valitse Valitse tiedosto.

Jos et ole vielä luonut kirjanmerkkejä Chromessa, kirjanmerkit näkyvät kirjanmerkkipalkissa.

Jos Chromessa on jo kirjanmerkkejä, tuomasi kirjanmerkit ovat uudessa kansiossa nimeltä Tuotu.

Chromebookilla:

1. Avaa Chrome.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Järjestä.
  5. Valitse avattavasta valikosta Tuo kirjanmerkit HTML-tiedostosta.
  6. Lähetä tallentamasi HTML-tiedosto.

Kirjanmerkkien avaaminen

1. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit.
  2. Jos Chromessa on jo kirjanmerkkejä, etsi kansio nimeltä Tuodut.

Lue lisää kirjanmerkkien tallentamisesta, katselemisesta ja muokkaamisesta.

Kirjanmerkkien käyttäminen kaikilla laitteilla

Ota Chromen synkronointi käyttöön kaikilla laitteillasi käyttämällä samaa Google-tiliä. Kirjanmerkkisi synkronoidaan oletuksena kaikille laitteillesi.

Lue lisää kirjanmerkkien käyttämisestä kaikilla laitteillasi.

Miten kirjanmerkit tuodaan

Jos et ole vielä lisännyt sivuja kirjanmerkeiksi Chromessa, kirjanmerkit näkyvät kirjanmerkkipalkissasi.

Jos Chromessa on jo kirjanmerkkejä, tuodut kirjanmerkit lisätään Muut kirjanmerkit ‑kansioon kirjanmerkkipalkin päähän.

Lue lisää kirjanmerkkipalkin käyttämisestä.

Kirjanmerkkien siirtäminen toiseen selaimeen

Jos haluat alkaa käyttää jotakin muuta selainta, voit siirtää Chrome-kirjanmerkkisi siihen.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  4. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Vie kirjanmerkit.

Chrome vie kirjanmerkkisi HTML-tiedostona. Voit tuoda kirjanmerkkisi toiseen selaimeen kyseisen tiedoston avulla.