Skift størrelse på tekst, billeder og video (zoom)

Du kan ændre størrelsen på tekst, billeder og videoer på én webside eller alle websider.

Angiv en standard-Sidezoom for alle websider

Brug zoomindstillingerne til at gøre alt på en webside større eller mindre.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Organiser og derefter Indstillinger og derefter Hjælpefunktioner.
  3. Ud for "Standardzoom" skal du flytte skyderen, indtil du nemt kan læse forhåndsvisningsteksten.
    • Hvis du vil zoome ind på sider, der forhindrer zoom, skal du aktivere Tving aktivering af zoom.

Du kan finde flere zoomindstillinger ved at se, hvordan du bruger forstørrelse.

Vis Sidezoom i hovedmenuen

Brug Sidezoom til at tilpasse zoomniveauet på et bestemt website.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Organiser og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Hjælpefunktioner.
  3. Aktivér Vis zoomindstilling i hovedmenuen.

Brug Sidezoom på et bestemt website

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til en webside.
  3. Tryk på Mere Organiser og derefter Zoom.
  4. Brug skyderen til at zoome ind og ud på siden.

Tip! Det valgte zoomniveau gemmes for dette specifikke website og påvirker ikke andre websites.