Download en fil

Du kan gemme en fil eller et billede på din computer eller enhed ved at downloade filen eller billedet. Filen gemmes på standardplaceringen for downloads.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til den webside, hvor du vil downloade filen.
  3. Gem filen:
    • De fleste filer: Klik på downloadlinket. Du kan også højreklikke på filen og vælge Gem som.
    • Billeder: Højreklik på billedet, og vælg Gem billede som.
    • Videoer: Hold markøren over videoen. Klik på Download Download. Hvis du ikke kan udføre denne handling, skyldes det, at videoens ejer eller hostingwebsitet forhindrer downloads.
    • PDF-filer: Højreklik på filen, og vælg Gem link som.
    • Websider: Øverst til højre klikker du på Mere Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Gem side som.
  4. Vælg, hvor du vil gemme filen, hvis du bliver spurgt, og klik derefter på Gem.
    • Eksekverbare filer (.exe, .dll, .bat): Hvis du har tillid til filen, kan du bekræfte ved at klikke på Gem. Hvis du ikke er sikker på indholdet af downloaden, skal du klikke på Afvis.
  5. Når filen er downloadet, kan du se den nederst i dit Chrome-vindue. Klik på filnavnet for at åbne den.

Hvis du vil finde en fil på din computer, skal du klikke på pilen ud for filnavnet Pil ned og derefter Vis i mappe eller Mere 더보기 og derefter Vis i Finder. De filer, du har downloadet, vises også på siden Downloads.

Sæt en download på pause, eller annuller den

1. Find den fil, der downloades, og som du vil sætte på pause eller annullere, nederst.
  2. Klik på pilen Pil ned eller Mere 더보기 ud for filnavnet nederst på skærmen.
  3. Klik på Sæt på pause, Genoptag eller Annuller.

Se en liste over filer, du har downloadet

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Downloads.
    • Du kan åbne en fil ved at klikke på dens navn. Den åbnes derefter i det standardprogram på computeren, der bruges til denne filtype.
    • Du kan fjerne en download fra din historik ved at klikke på Fjern Fjern til højre for filen. Filen fjernes fra siden Downloads i Chrome, men ikke fra din computer.

Skift placering for downloads

Du kan vælge en placering på din computer, hvor downloads skal gemmes som standard, eller vælge en specifik placering for hver enkelt download.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Juster indstillingerne for download i sektionen "Downloads":
    • Hvis du vil ændre standardplaceringen for downloads, skal du klikke på Skift og vælge, hvor du vil gemme dine filer.
    • Hvis du hellere vil vælge en specifik placering for hver enkelt download, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Spørg, hvor hver enkelt fil skal gemmes, inden download begynder".

Standardplaceringer for downloads

Hvis du ikke har ændret din standardplacering for downloads, gemmer Google Chrome downloadede filer på disse placeringer:

• Windows 10, 8, 7 og Vista: \Brugere\<brugernavn>\Overførsler
  • Mac: /Brugere/<brugernavn>/Downloads
  • Linux: /home/<brugernavn>/Downloads