Google Chromen lataaminen ja asentaminen

Google Chrome on ilmainen verkkoselain Windows-, Mac- ja Linux-tietokoneille. Lisäksi Google Chrome voidaan asentaa myös Android- ja iOS-laitteille.

Lataa Chrome

Chromen asentaminen tietokoneelle

Windows

Näin asennat Chromen käyttäjätilillesi:

1. Lataa asennustiedosto
  2. Valitse pyydettäessä Suorita tai Tallenna.
  3. Jos valitsit Tallenna, aloita asennusprosessi kaksoisklikkaamalla asennustiedostoa. Etusivun asetukset ja selainhistoria tuodaan automaattisesti puolestasi.
  4. Käynnistä Chrome:
    • Windows 7/Vista/XP: Chrome-ikkuna avautuu, kun asennus on valmis.
    • Windows 8: Kun Tervetuloa-ruutu avautuu, valitse oletusselain klikkaamalla Seuraava. Jos valitset Google Chromen, se käynnistyy Windows 8 -sovelluksena aloitusnäytöltä.

Järjestelmävaatimukset

Jotta voit käyttää Google Chromea, tietokoneellasi on oltava seuraavat:

• Windows XP Service Pack 2+ (vuoden 2015 loppuun), Windows Vista, Windows 7, Windows 8 tai Windows 10
  • Intel Pentium 4 -suoritin tai uudempi, joka on SSE2-yhteensopiva
  • 350 Mt vapaata tallennustilaa
  • 512 Mt RAM-muistia
Mac
  1. Lataa asennustiedosto
  2. Avaa tiedosto Google Chrome.dmg.
  3. Etsi avautuvasta ikkunasta Chrome-kuvake . Vedä se sovelluskansioon. Etusivun asetukset ja selainhistoria tuodaan automaattisesti puolestasi.
    Huom. Jos sinulla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia, vedä kuvake sijaintiin, jonka käyttöoikeudet sinulla on, esimerkiksi työpöydälle.
  4. Etsi Dock ja vedä Google Chrome -näköistiedosto poistokuvakkeeseen .

Järjestelmävaatimukset

Jotta voit käyttää Google Chromea, tietokoneellasi on oltava seuraavat:

• Mac OS X 10.6 tai uudempi
  • 64-bittinen Intel-suoritin
  • 350 Mt vapaata tallennustilaa
  • 512 Mt RAM-muistia
Linux

Käytä Chromen asentamiseen samaa ohjelmistoa, jolla asennat muita ohjelmia tietokoneellesi. Varmista ensin, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Lataa asennustiedosto
  2. Avaa paketti klikkaamalla OK.
  3. Napsauta Asenna paketti.
  4. Chrome-ikkuna avautuu, kun asennus on valmis. Google Chrome lisää ohjelmatietonsa ohjelmanhallintajärjestelmääsi, jotta selain voidaan pitää päivitettynä.

Järjestelmävaatimukset

Jotta voit käyttää Google Chromea, tietokoneellasi on oltava seuraavat:

• Ubuntu 12.04+, Debian 7+, OpenSuSE 12.2+ tai Fedora Linux 17
  • Intel Pentium 4 -suoritin tai uudempi
  • 350 Mt vapaata tallennustilaa
  • 512 Mt RAM-muistia

Aiheeseen liittyviä artikkeleita