Livetekstityksen käyttäminen Chromessa

Livetekstityksen avulla voit luoda tietokoneellasi automaattisesti tekstityksiä videoille, podcasteille, peleille, livestriimeille, videopuheluille ja muulle audiomedialle Chrome-selaimesta. Audio ja tekstitykset käsitellään paikallisesti ja ne pysyvät laitteella.
Livetekstitys on saatavilla vain englanniksi.

Livetekstityksen laittaminen päälle:

1. Avaa Chrome Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-sivun alareunasta Saavutettavuus.
  4. Laita Livetekstitys päälle.

Vinkkejä:

• Jos haluat laittaa videon tekstitykset päälle, valitse oikeasta yläreunasta Median ohjaus Mediasäätimet.
  • Voit käyttää livetekstitystä automaattisesti toistuvilla videoilla laittamalla videon äänenvoimakkuuden päälle.
  • Kun klikkaat ääntä toistavan välilehden ulkopuolella olevaa kohtaa, livetekstitykset tulevat näkyviin kuplaan, jota voit vetää. Jos haluat palata ääntä toistavalle välilehdelle, valitse .

Livetekstityksen laittaminen pois päältä:

1. Avaa Chrome Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-sivun alareunasta Saavutettavuus.
  4. Laita Livetekstitys pois päältä.

Tekstityksen yksilöinti

Voit muokata tekstityksiä, jotta niitä on helpompi lukea. Voit

• tiivistää ja laajentaa tekstityksiä tekstityslaatikon nuolella
  • valita tekstityksen siirtääksesi sen haluamaasi sijaintiin selaimessa
  • muuttaa tekstitysten fonttikokoa, väriä ja läpinäkyvyyttä
  • muuttaa taustan väriä ja läpinäkyvyyttä.

Fonttikoon muokkaaminen:

1. Avaa Chrome Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-sivun alareunasta Saavutettavuus ja sitten Tekstitysvalinnat.
  4. Valitse tietokoneen järjestelmäasetuksista haluamasi muokkaukset.