Tallennettujen maksutietojen ja salasanojen ongelmankorjaus

Voit tallentaa Chromeen yhteys-, maksu- ja kirjautumistietojasi. Jos Chromella on ongelmia tietojen muistamisessa, kokeile näitä korjausohjeita.

Salasanaongelmien korjaaminen

Voit korjata salasanoja Chromessa. Lue lisää tallennettujen salasanojen ylläpidosta.

Chrome ei ehdota salasanojen tallentamista

Voit tallentaa salasanasi Chromeen, vaikka sitä ei ehdotettaisi automaattisesti täyttäessäsi lomaketta.
  1. Avaa Chrome.
  2. Kirjoita tietosi verkkosivustolle, jolle haluat tallentaa salasanan.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Salasanat Tallenna salasanasi ja sitten Tallenna.

Jos käytät mobiililaitetta tai jos avainkuvaketta ei löydy, poista salasana ja yritä kirjautua sisään uudelleen.

Tallennettujen salasanojen poistaminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Salasanat.
  4. Valitse poistettava salasana.
  5. Valitse alareunasta Poista Poista.
  6. Vahvista valitsemalla poistettava salasana.

Jos haluat poistaa kaikki tallennetut salasanat, poista selaustiedot ja valitse Salasanat.

Salasanojen tallennusehdotusten lopettaminen Chromessa

Chrome tarjoutuu oletuksena tallentamaan salasanasi. Voit laittaa tämän asetuksen päälle tai pois päältä milloin tahansa.

1. Avaa Chrome Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Järjestä.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Salasanat.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  5. Laita Tarjoa salasanojen tallentamista pois päältä.
Chrome ei ehdota tallennettuja salasanoja
Jos Chrome ei ehdota salasanaa, valitse näppäimistön yläpuolelta Salasanat Tallenna salasanasi ja sitten Valitse salasana.

Maksu- ja yhteystietojen ongelmankorjaus

Voit tallentaa, muokata ja poistaa maksutietoja Chromessa.

Chrome ei ehdota maksu- tai osoitetietojen tallentamista

Jos verkkosivusto on jakanut maksulomakkeen moneen osaan, Chrome ei ehkä pysty tallentamaan luottokorttia. Lisää korttisi sen sijaan Google Payhin:
  1. Siirry osoitteeseen pay.google.com.
  2. Tietojen lisääminen:
    • Maksutapa: Valitse Maksutavat ja sitten Lisää maksutapoja.
    • Osoite: Valitse Osoite ja sitten Lisää osoitteita.
Lue lisää maksutapojen tallentamisesta Google Payhin.
Voit myös lisätä maksutiedot niin, että ne tallennetaan vain tietylle laitteelle, etkä löydä tallennettuja maksutietoja muilla laitteilla. Lue lisää korttien lisäämisestä, muokkaamisesta ja poistamisesta Chromessa.

Chromeen tallennettujen maksutietojan lisääminen ja muokkaaminen

Jos muokkaat osoitetta tai lisäät tai poistat sen ja olet kirjautuneena Chromeen Google-tilillä, muutokset näkyvät muilla laitteilla, joilla olet kirjautunut Chromeen samalla tilillä.

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Järjestä ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Osoitteet ja muita tietoja tai Maksutavat.
    • Tietojen lisääminen: Valitse alareunasta Lisää osoite tai Lisää kortti. Kun olet syöttänyt tiedot, valitse Valmis.
    • Tietojen muuttaminen: Valitse muokattava kohde. Kun olet tehnyt muutokset, valitse alareunasta Valmis.
    • Tietojen poistaminen: Valitse muokattava kohde. Valitse yläreunasta Poista Poista.

Jos maksutapa on tallennettu Google Payhin, sinun on muokattava sitä tai poistettava se Google Paysta.

Maksutietojen tallennusehdotusten lopettaminen Chromessa

Jos et halua tietojasi koskaan tallennettavan Chromeen, voit poistaa kehotteen käytöstä:

1. Avaa Android-laitteella Chrome Chrome.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Järjestä .
  3. Valitse Asetukset ja sitten Maksutavat.
  4. Poista käytöstä Tallenna ja täytä maksutavat.
Tallennettu Google Pay ‑kortti ei näy Chromessa
Jos haluat Google Payhin tallennettujen korttien näkyvän Chromessa, kirjaudu sisään Chromeen ja ota synkronointi käyttöön.