Tallennettujen maksutietojen ja salasanojen ongelmankorjaus

Voit tallentaa Chromeen yhteys-, maksu- ja kirjautumistietojasi. Jos Chromella on ongelmia tietojen muistamisessa, kokeile näitä korjausohjeita.

Salasanaongelmien korjaaminen

Voit tallentaa ja poistaa salasanoja Chromessa. Lue lisää tallennettujen salasanojen ylläpidosta.

Chrome ei ehdota salasanojen tallentamista

Voit tallentaa salasanasi Chromeen, vaikka sitä ei ehdotettaisi automaattisesti täyttäessäsi lomaketta.
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Kirjoita tietosi verkkosivustolle, jolle haluat tallentaa salasanan.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Salasana Tallenna salasanasi ja sitten Tallenna.

Jos et löydä avainkuvaketta, poista salasana ja yritä kirjautua sisään uudelleen.

Tallennettujen salasanojen muokkaaminen tai poistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat Salasanat.
  3. Jos haluat muokata salasanaa tai poistaa sen, valitse Lisää Lisää ja sitten Poista tai Muokkaa salasanaa.

Salasanojen tallennusehdotusten lopettaminen Chromessa

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat Salasanat.
  3. Valitse vasemmalta Asetukset.
  4. Laita Tarjoa salasanojen tallentamista pois päältä.

Chrome ei ehdota tallennettuja salasanoja

Klikkaa salasanan tekstikenttää. Näet luettelon tallennettuihin tietoihin perustuvista ehdotuksista.

Jos et vieläkään näe ehdotuksia, Chrome ei ehkä pysty havaitsemaan oikeita kenttiä verkkosivulta.

Näin voit tarkistaa tallentamasi tiedot:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat Salasanat.
  3. Valitse sivuston oikealta puolelta Esikatselu Esikatsele.

Maksu- ja yhteystietojen ongelmankorjaus

Voit tallentaa, muokata ja poistaa maksutietoja Chromessa.

Chrome ei ehdota maksu- tai osoitetietojen tallentamista

Jos olet kirjautuneena sisään Chromeen, voit käyttää korttiasi lisäämällä sen Google Payhin:
  1. Siirry osoitteeseen pay.google.com.
  2. Tietojen lisääminen:
    • Maksutapa: Valitse Maksutavat ja sitten Lisää maksutapoja.
    • Osoite: Valitse Osoite ja sitten Lisää osoitteita.
Lue lisää maksutapojen tallentamisesta Google Payhin.
Voit myös lisätä maksutiedot niin, että ne tallennetaan vain tietylle laitteelle, etkä löydä tallennettuja maksutietoja muilla laitteilla. Lue lisää korttien lisäämisestä, muokkaamisesta ja poistamisesta Chromessa.

Chromeen tallennettujen maksutietojan lisääminen ja muokkaaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Maksutavat Maksutavat tai Osoitteet ja muita tietoja Osoitteet ja muita tietoja.
  3. Näin lisäät, muokkaat tai poistat tietoja:
    • Lisääminen: Valitse Maksutavat- tai Osoitteet-kohdasta Lisää.
    • Muokkaaminen: Valitse kortin tai osoitteen vierestä Lisää Järjestä ja sitten Muokkaa.
    • Poistaminen: Valitse kortin tai osoitteen vierestä Lisää Järjestä ja sitten Poista.

Jos lisäät, muokkaat tai poistat osoitteen ja olet kirjautuneena Chromeen Google-tilillä, muutokset näkyvät muilla laitteilla, joilla olet kirjautunut Chromeen samalla tilillä.

Tallennettujen maksutietojen muokkaaminen

Jos tallennetuissa maksutiedoissa on virheitä, voit muokata niitä Chromessa.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Maksutavat Maksutavat tai Osoitteet ja muita tietoja Osoitteet ja muita tietoja.
  3. Valitse virheellisten tietojen oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa.

Jos maksutapa on tallennettu Google Payhin, sinun täytyy ehkä linkittää Google Payhin tai muuttaa tietoja osoitteessa pay.google.com.

Maksutietojen tallennusehdotusten lopettaminen Chromessa

Jos et halua tietojasi koskaan tallennettavan Chromeen, voit poistaa kehotteen käytöstä:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Maksutavat Maksutavat.
  3. Poista käytöstä Tallenna ja täytä maksutavat.

Chrome ei ehdota tallennettuja maksutapoja

Klikkaa maksutavan tekstikenttää. Näet luettelon tallennettuihin tietoihin perustuvista ehdotuksista.

Jos et vieläkään näe ehdotuksia, Chrome ei ehkä pysty havaitsemaan oikeita kenttiä verkkosivulta.

Näin voit tarkistaa tallentamasi tiedot:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Maksutavat Maksutavat.

Maksuvirheiden korjaaminen

Jos verkko-ostoksen tekeminen ei onnistu, ongelma saattaa johtua kortistasi tai verkkosivustosta.

Tunnistamaton 0 $:n tai 1 $:n veloitus luottokortillasi

0 $:n tai 1 $:n veloituksella Google Pay vahvistaa, että credit-korttisi on kelvollinen. Veloitus poistuu 1–7 arkipäivän kuluessa pankistasi riippuen.

Tiliotteella näkyy "GOOGLE *TEMPORARY HOLD"
Kun lisäät tai tallennat kortin automaattisesti Chromeen, Google saattaa suorittaa pienen summan credit-korttivahvistuksen. Tämä on turvatoimi, jolla varmistetaan, että olet kortin laillinen omistaja. Google peruu valtuutuksen pian.

Sisäänkirjautuminen ei ole turvallinen- tai Maksu ei ole turvallinen ‑virhe

Jos näet Sisäänkirjautuminen ei ole turvallinen- tai Maksu ei ole turvallinen ‑ilmoituksen, tarkista suojauksen tila: