Chromen avaaminen nopeasti iPhonella tai iPadilla

Pääset käyttämään Chromea nopeammin, jos lisäät pikakuvakkeita Tänään-näkymään tai Chromen iPhonen dockiin.

Chromen lisääminen Tänään-näkymään

1. Pyyhkäise iPhonen tai iPadin aloitusnäytöltä oikealle, kunnes näet widget-luettelon.
    Pyyhkäise oikealle
  2. Vieritä näkymän alaosaan ja valitse Muokkaa.
    Pyyhkäise ylösValitse Muokkaa
  3. Valitse Lisää widgetejä ‑kohdasta Chrome – pikatoiminnot ja valitse Lisää Lisää .
    Lisää widget
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis. Chromen pikakuvakkeiden pitäisi nyt näkyä Tänään-näkymässä.

Chromen lisääminen iPhonen dockiin

Kun olet asentanut Chromen iPhoneen tai iPadiin, voit löytää ja avata sen helpommin lisäämällä sen dockiisi:

1. Vapauta tilaa dockissa koskettamalla pitkään siinä olevaa sovellusta.
  2. Vedä sovellus ylös ja pudota se aloitusnäytölle.
  3. Kosketa pitkään Chrome-sovellusta Chrome.
  4. Vedä Chrome-sovellus alas ja pudota se dockiin.
  5. Paina aloitusnäyttöpainiketta.

Jos laitteesi on iPhone 6s tai uudempi, voit painaa Chrome-sovelluksessa voimakkaasti käynnistääksesi uuden puhehaun, avataksesi uuden välilehden, skannataksesi QR-koodin tai selataksesi eniten avaamiasi verkkosivustoja.