Valvottuja käyttäjiä ei voi luoda tai muokata

Et voi enää luoda valvottua käyttäjäprofiilia toisen henkilön verkkoselauksen hallintaa ja seuraamista varten.

Jos sinulla on jo olemassa oleva valvottu profiili, voit jatkaa sen käyttöä. Nykyiset asetuksesi pysyvät yhä voimassa.

Et enää voi

• luoda uusia valvottuja profiileja
  • siirtää valvottuja käyttäjiä tavalliseen profiiliin
  • muokata valvotun profiilin asetuksia
  • hyväksyä tai hylätä selauspyyntöjä
  • nähdä valvottujen profiilien toimintaa.

Voit vaikuttaa lapsesi Chrome-käyttökokemukseen luomalla hänelle tilin Family Linkissä.

Kirjanmerkkien vienti

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry valvotun käyttäjän profiiliin.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  4. Valitse Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  5. Valitse sivun yläreunasta Järjestä Lisää ja sitten Vie kirjanmerkit.

Nykyisen valvotun käyttäjän käyttö

Voit käyttää nykyistä valvotun käyttäjän profiilia Chrome-käyttöjärjestelmää käyttävällä laitteella, kuten Chromebookilla tai Pixelbookilla.

Valvottujen profiilien näyttäminen
  1. Klikkaa tietokoneella Chromen oikeasta yläreunasta painiketta, jossa näkyy nimesi tai Henkilöt Henkilöt.
  2. Valitse Hallinnoi käyttäjiä.
  3. Valvotut profiilit on merkitty Henkilöt-kuvakkeella Henkilöt.
Valvotun profiilin valvomattomaan profiiliin vaihtamisen estäminen

Voit lukita profiilin, jotta tietosi, salasanasi ja kirjanmerkkisi pysyvät salassa muilta käyttäjiltä.

1. Avaa Chrome.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta, jossa lukee nimesi.
  3. Klikkaa Sulje ja aseta lapsilukko.

Jotta voit palata profiiliisi, sinun täytyy kirjautua sisään Google-tilisi salasanalla.

Tietosuojasyistä tietokone kannattaa jakaa vain luotettavien henkilöiden kanssa. Lapsilukkotoiminto suojaa tietojasi, mutta se ei ole vahva suojauskeino ulkopuolisia vastaan.