Chrome-välilehden striimaus televisioon

Voit näyttää Chrome-välilehden tai näyttösi televisiossa Chromecast-laitteen avulla.

Voit näyttää suurimman osan verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut laajennukset eivät toimi.

Nähdäksesi näyttösi sisällön televisiossa tarvitset

Koko Android-näytön striimaus

1. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast-laite.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  3. Valitse laite, jolle haluat striimata näytön.
  4. Valitse Striimaa näyttö ja sitten Striimaa näyttö.

Videoiden ja median striimaus

Klikkaa katsomastasi videosta tai mediasta Cast-painiketta Cast. Lue, miten voit esimerkiksi striimata YouTubesta.