Kirjanmerkkien luominen, näkeminen ja muokkaaminen

Luo kirjanmerkkejä, jotta Chrome muistaa suosikkisivustosi, joilla käyt usein.

Kun kirjaudut Chromeen Google-tililläsi, voit käyttää kirjanmerkkejä ja muita tietoja kaikilla laitteillasi.

Kirjanmerkin lisääminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivustolle, jonka haluat avata myöhemmin uudelleen.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkki Lisää sivu kirjanmerkkeihin.

Kirjanmerkin avaaminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit.
    • Jos osoitepalkki on alareunassa, pyyhkäise sitä ylöspäin. Valitse Kirjanmerkit Tähti.
  3. Valitse haluamasi kirjanmerkki.
Kirjanmerkin muokkaaminen

Valitse kirjanmerkin oikealta puolelta Lisää Lisääja sittenMuokkaa.

Kirjanmerkin poistaminen

Tärkeää: Poistettuja kirjanmerkkejä ei voi palauttaa.

Valitse kirjanmerkin oikealta puolelta Lisää Lisääja sitten Poista.

Kansion luominen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Luo uusi kansio .
Kirjanmerkin siirtäminen toiseen kansioon
  1. Valitse kirjanmerkin oikealta puolelta Lisää Lisääja sitten Siirrä….
  2. Valitse kansio, johon haluat siirtää kirjanmerkin.
  3. Valitse Siirrä tähän.
Kirjanmerkkien järjestyksen muuttaminen
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sittenKirjanmerkit.
  3. Kosketa siirrettävää kirjanmerkkiä pitkään.
  4. Vedä kirjanmerkkiä ylös- tai alaspäin.

Kirjanmerkkien lajittelu

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Lajittelu ja katselu .
  2. Voit lajitella kirjanmerkit seuraavilla tavoilla:
    • Lajittele manuaalisesti
    • Lajittele: uusin ensin
    • Lajittelu: vanhin ensin
    • Lajittele: avaamisaika
    • Lajittele A:sta Z:aan
    • Lajittele Z:sta A:han
Vinkki: Kansiot on lajiteltu, ja ne näkyvät listan yläosassa.

Kirjanmerkkinäkymän vaihtaminen

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Lajittelu ja katselu .
  2. Valitse kirjanmerkkien näkymä.
    • Visuaalinen näkymä: Näyttää kuvat kirjanmerkeistä.
    • Tiivis näkymä: Näyttää kirjanmerkkien kuvakkeen.