Kirjanmerkkien luominen, katseleminen ja muokkaaminen

Voit antaa Chromen muistaa sivustot, joista pidät ja joita käytät usein.

Kun luot tai muokkaat kirjanmerkkejä, uudet kirjanmerkit ja muutokset otetaan käyttöön Chromessa kaikilla laitteillasi.

Kirjanmerkin lisääminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivustolle, jonka haluat avata myöhemmin uudelleen.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Merkitse tähdellä Tähti.

Kirjanmerkin etsiminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit.
  3. Etsi ja valitse kirjanmerkki.

Jos haluat avata kirjanmerkkejä nopeammin, käytä kirjanmerkkipalkkia. Kirjanmerkkisi näytetään tällöin osoitepalkin alapuolella. Avaa kirjanmerkki klikkaamalla sitä. Voit näyttää tai piilottaa kirjanmerkkipalkin valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Näytä kirjanmerkkipalkki.

Kirjanmerkin muokkaaminen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Klikkaa kirjanmerkin oikealla puolella olevaa alanuolta Alanuoli ja sitten Muokkaa.
Kirjanmerkin poistaminen

Poistettuja kirjanmerkkejä ei voi palauttaa.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Klikkaa kirjanmerkin oikealla puolella alanuolta Alanuoli ja sitten Poista.

Kirjanmerkkien järjesteleminen

Kirjanmerkkien järjestyksen muuttaminen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Vedä kirjanmerkkiä ylös tai alas tai vedä se johonkin vasemmalla olevista kansioista. Voit myös kopioida ja liittää kirjanmerkit haluamassasi järjestyksessä.

Jos käytät kirjanmerkkipalkkia, voit vetää siinä olevat kirjanmerkit haluamaasi järjestykseen.

Kirjanmerkin siirtäminen kansioon
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää uusi kansio.

Jos käytät kirjanmerkkipalkkia, voit lisätä kansion klikkaamalla palkkia hiiren kakkospainikkeella. Klikkaa Lisää kansio.

Kirjanmerkkien järjestäminen aakkosjärjestykseen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lajittele nimen mukaan.

Kadonneen kirjanmerkin etsiminen

Poistettuja kirjanmerkkejä ei voi palauttaa. Jos et löydä kirjanmerkkiäsi jostakin muusta syystä, kokeile alla olevia vinkkejä.

Vaihe 1: Kirjaudu Chromeen

Jos olet synkronoinut kirjanmerkkisi Google-tilillesi, varmista, että olet kirjautuneena Chromeen:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Klikkaa näytön oikeasta yläreunasta nimeä tai Henkilöt-kuvaketta Henkilöt.
  3. Valitse Kirjaudu Chromeen.
  4. Kirjaudu sisään Google-tilillä, jolle tallensit kirjanmerkin.
Vaihe 2: Tuo kirjanmerkkipalkki näkyviin

Jos käytät kirjanmerkkipalkkia, varmista, että se ei ole piilotettuna:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Näytä kirjanmerkkipalkki.
Vaihe 3: Tarkasta kirjanmerkkikansiot

Uudet kirjanmerkit tallennetaan kansioon, johon viimeksi tallensit kirjanmerkin. Voit tarkistaa kaikki kirjanmerkkikansiot seuraavasti:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Avaa vasemmalta kansioita yksi kerrallaan ja etsi kirjanmerkki.