Synkronoinnin käyttöönotto tai käytöstä poistaminen Chromessa

Jos haluat tallentaa tietosi Google-tilille, ota synkronointi käyttöön.

Mitä synkronoinnissa tapahtuu

• Voit katsella ja muokata synkronoituja tietoja, esimerkiksi kirjanmerkkejä, historiaa, salasanoja ja muita asetuksia, kaikilla laitteillasi.
  • Kirjaudut automaattisesti sisään Gmailiin, YouTubeen, Hakuun ja muihin Googlen palveluihin. Jos kirjauduit sisään ennen synkronoinnin käyttöönottoa, pysyt sisäänkirjautuneena.
  • Voit palauttaa tietosi, jos vaihdat laitetta – esimerkiksi jos puhelimesi katoaa tai ostat uuden kannettavan.
  • Google-tuotteiden käyttökokemus on yksilöllisempi, kun sisällytät Chromen selaushistorian verkko- ja sovellustoimintaasi.

Huom. Ota Chromen synkronointi käyttöön vain omilla laitteillasi. Käytä yleisessä käytössä olevalla tietokoneella sen sijaan Guest Modea.

Synkronoinnin käyttöönotto

Synkronoinnin käyttöönotto edellyttää Google-tiliä.

1. Avaa Chrome tietokoneella
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili.
  3. Valitse Ota synkronointi käyttöön ja sitten Ota käyttöön.
    • Synkronoinnin käyttöönotto edellyttää kirjautumista Google-tilille.

Jos haluat synkronoida useita tilejä tai jaat tietokoneen muiden kanssa, lue lisää profiilin lisäämisestä Chromeen.

Jos haluat kirjautua sisään Chromebookiin, katso miten tilin synkronointi otetaan käyttöön.

Poista synkronointi käytöstä

Synkronoinnin käytöstä poistamisen jälkeen voit edelleen nähdä kirjanmerkkisi, historiasi, salasanasi ja muut asetuksesi. Muutoksia ei tallenneta Google-tilille tai synkronoida muille laitteille.

Kun poistat synkronoinnin käytöstä, sinut kirjataan ulos Gmailista ja muista Googlen palveluista.

1. Avaa Chrome tietokoneella
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse yläreunan Henkilöt-kohdasta Poista käytöstä ja sitten Poista käytöstä.

Jos haluat kirjautua ulos Chromebookilta ja poistaa sen synkronoinnin käytöstä, lue lisää uloskirjautumisesta ja käytöstä poistamisesta.