Chromen kieliasetusten muuttaminen ja verkkosivujen kääntäminen

Voitmuuttaa Chromen kieliasetusta ja määrittää Chromen kääntämään verkkosivuja puolestasi.

Verkkosivujen kääntäminen Chromessa

Chromen avulla voit kääntää sivut, joiden kieltä et ymmärrä.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry vieraskieliselle verkkosivulle.
  3. Näet alareunassa Chromen ehdotuksen kääntää sivu.
  4. Valitse Käännä. Chrome kääntää verkkosivun tämän kerran.
    • Jos haluat kääntää tämänkielisen tekstin aina, ota käyttöön asetus Käännä [kieli] aina.
  5. Valitse Valmis.

Käännöksen pyytäminen Chromessa

Jos et näe sivun alareunassa Käännä-kohtaa, voit pyytää käännöstä.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisääja sitten Käännä.

Jos Chrome ei ehdota kääntämistä, kokeile päivittää verkkosivu. Jos et edelleenkään voi valita Käännä-toimintoa, kyseistä kieltä ei ehkä voi kääntää.

Kääntämisen oletusasetusten muuttaminen

Chrome tarjoutuu oletuksena kääntämään sivut, joiden kieltä et ymmärrä.

Kääntämisen käytöstä poistaminen

Voit valita, tarjoutuuko Chrome kääntämään verkkosivuja.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Sisältöasetukset ja sitten Google Kääntäjä.
  4. Poista Google Kääntäjä käytöstä.
  5. Valitse Valmis.

Kielen Käännä aina‑ tai Älä koskaan käännä ‑valinnan kumoaminen

Voit muuttaa käännösasetuksia, jos muutat mieltäsi kielen kääntämisestä aina.
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Sisältöasetukset ja sitten Google Kääntäjä.
  4. Valitse Nollaa käännösasetukset.
  5. Valitse Valmis.