Oversæt en side til dit sprog

Parlez-vous français? Oversæt i Chrome hjælper dig med at læse mere på nettet, uanset hvilket sprog websiden er skrevet på.

Kig efter ikonet for Oversæt i adresselinjen, når du støder på en side, der er skrevet på et sprog, som ikke er blandt dine foretrukne websidesprog. For at oversætte siden skal du klikke på Oversæt i boksen, der vises under adresselinjen. Hvis du ikke vil oversætte siden, skal du klikke på Nej.

Hvis du er på Mac, vil du se oversættelsesbjælken i stedet for ikonet Oversæt i adresselinjen.

Slå Oversæt til eller fra

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Tilbyd at oversætte sider, der ikke er på et sprog, jeg læser" i sektionen "Sprog".

Rediger indstillinger for Oversæt

For at kontrollere, hvorvidt oversættelsesmuligheden vises for bestemte websites og sprog, skal du klikke på pil ned på knappen Nej i oversættelsesboksen.

• Vælg Oversæt aldrig [sprog], hvis du ikke vil have vist oversættelsesmuligheden for det sprog, du får vist.
  • Vælg Oversæt aldrig dette website, hvis oversættelsesmuligheden ikke skal vises på sider på det website, som du besøger.

Hvis du vil tilpasse, hvordan Oversæt reagerer baseret på forskellige sprog og sider, du besøger, skal du klikke på Indstillinger i oversættelsesboksen, der vises under ikonet.

• Vælg Oversæt altid for at få sider, der er skrevet på dette bestemte sprog, oversat automatisk.

Oversæt-tips

• Højreklik på en hvilken som helst side, og vælg Oversæt til dansk, selvom du har slået oversættelsesmuligheden fra for et website eller sprog. Bemærk! Hvis du vælger denne mulighed, bliver Oversæt slået til igen for dette website og sprog.
  • Oversæt udløses, når du besøger en side, der er skrevet på et andet sprog end et af dine foretrukne websidesprog. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine præferencer for sprog på websider i Windows, Mac, Linux og på Chromebooks.