Skift Chrome-sprog, og oversæt websider

Du kan ændre det sprog, Chrome anvender, og indstille Chrome til at oversætte websider for dig.

Oversæt websider i Chrome

Hvis du støder på en side, der er skrevet på et sprog, som ikke er blandt dine foretrukne websidesprog, skal du gøre følgende:

1. Åbn siden via Chrome.
  2. Oversæt siden:
    • På en computer: Klik på Oversæt øverst på siden.
    • På en mobilenhed: Klik på Oversæt nederst på siden.
  3. Chrome vil kun oversætte websiden denne ene gang.

Virker det ikke? Du kan prøve at opdatere websiden. Hvis du ikke kan klikke på Oversæt, skyldes det muligvis, at du ikke kan oversætte fra dette sprog. Se og vælg, hvilke sprog der kan oversættes i Chrome.

Skift indstillinger for oversættelse af sprog i Chrome

Rediger dine indstillinger for oversættelse

Der er to steder, hvor du kan vælge, om du vil se oversættelsesmuligheden for visse websites og sprog: I oversættelsesfeltet og i Chrome-indstillingerne.

Mulighed 1: Foretag ændringer fra en webside

1. Åbn en side, som er skrevet på et andet sprog.
  2. Oversæt siden:
    • På din computer: Klik på Valgmuligheder i det felt, der vises.
    • På din mobilenhed: Klik på Nej nederst på siden.
  3. Vælg dit foretrukne sprog:
    • Vælg Oversæt aldrig [sprog], hvis du ikke vil se oversættelsesmuligheden for det viste sprog.
    • Vælg Oversæt aldrig dette website, hvis oversættelsesmuligheden ikke skal vises på det website, du besøger.
    • Vælg Oversæt altid for automatisk at oversætte sider, der er skrevet på dette sprog.

Mulighed 2: Foretag ændringer via Chrome-indstillingerne på din computer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på menuen Chrome menu øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger > Vis avancerede indstillinger.
  4. Markér eller fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Tilbyd at oversætte sider, der ikke er på et sprog, du kan læse i sektionen "Sprog".
  5. Valgfrit: Klik på Indstillinger for sprog og indtastning.
Se en video om oversættelse i Chrome (1:06)

Skift sprogindstillinger for Chrome-browseren

Skift Chrome-sprog på din computer

Browserens grænsefladesprog anvendes til browsermenuer og -meddelelser. Det baseres på det sprog, du valgte, første gang du downloadede Google Chrome, eller på det sprog, du har valgt til din telefon eller tablet. Sådan ændrer du denne indstilling på din computer:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på menuen Chrome menu øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger > Vis avancerede indstillinger.
  4. Klik på Indstillinger for sprog og indtastning i sektionen "Sprog".
  5. Vælg det sprog, du vil bruge, på listen. Hvis sproget ikke er på listen, skal du først tilføje det som et af dine foretrukne websidesprog ved at klikke på Tilføj.
  6. Klik på Vis Google Chrome på dette sprog i panelet til højre.
  7. Luk browseren helt, og åbn den igen for at anvende disse indstillinger.

Sørg for kun at tilføje de sprog, du skal bruge, da skadelige websites kan anvende tegn, der ligner hinanden, fra forskellige sprog til at vildlede dig om den webadresse, du besøger.

Skriv på forskellige sprog i Chrome

Hvis dit sprog ikke anvender tegn, som f.eks. kinesisk, hindi eller vietnamesisk, kan du skrive tekst på et andet sprog. Kom godt i gang ved at downloade Chrome-udvidelsen Google Indtastningsværktøj.

Hvis du bruger Windows, er du muligvis nødt til at konfigurere dine Windows-sprogindstillinger for at tilføje østasiatiske sprog eller sprog, der anvender komplekse scripts.

Bemærk! Tastaturer, der er downloadet fra en app eller et andet program, er blevet deaktiveret i Chrome på iPhones og iPads med version 9.0.