Skift Chrome-sprog, og oversæt websider

Du kan ændre det sprog, Chrome anvender, og indstille Chrome til at oversætte websider for dig.

Oversæt websider i Chrome

Når du støder på en side, som er skrevet på et sprog, du ikke forstår, kan du bruge Chrome til at oversætte siden:

1. Åbn siden via Chrome.
  2. Oversæt siden:
    • På en computer: Klik på Oversæt øverst på siden.
    • På en mobilenhed: Tryk på Oversæt nederst på siden.
  3. Chrome oversætter kun websiden denne ene gang.

Virker det ikke? Du kan prøve at opdatere websiden. Hvis du ikke kan klikke på Oversæt, skyldes det muligvis, at du ikke kan oversætte fra dette sprog. Se og vælg, hvilke sprog der kan oversættes i Chrome.

Skift indstillinger for oversættelse af sprog i Chrome

Der er to steder, hvor du kan vælge, om du vil se oversættelsesmuligheden for visse websites og sprog: I oversættelsesfeltet og i Chrome-indstillingerne.

Rediger dine indstillinger for oversættelse fra en webside
  1. Åbn en side, som er skrevet på et andet sprog.
  2. Oversæt siden:
    • På din computer: Klik på Valgmuligheder i det felt, der vises.
    • På din mobilenhed: Klik på Nej nederst på siden.
  3. Vælg dit foretrukne sprog:
    • Vælg Oversæt aldrig [sprog], hvis du ikke vil se oversættelsesmuligheden for det viste sprog.
    • Vælg Oversæt aldrig dette website, hvis oversættelsesmuligheden ikke skal vises på det website, du besøger.
    • Vælg Oversæt altid for automatisk at oversætte sider, der er skrevet på dette sprog.
Rediger dine indstillinger for oversættelse fra din computer eller mobileenhed

På en computer:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst på siden.
  4. Markér eller fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Tilbyd at oversætte sider, der ikke er på et sprog, du kan læse i sektionen "Sprog".
  5. [Valgfrit] Du kan ændre, hvilke sprog der skal oversættes, ved at klikke på Indstillinger for sprog og indtastning.

På en Android-telefon eller -tablet:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for website og dernæst Sprog.
  4. Markér eller fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "Google Oversæt" for at slå oversættelse af websider til eller fra.
  5. Når du er færdig, trykker du på Tilbage Tilbage.

På en iPhone eller iPad:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for indhold og dernæst Google Oversæt.
  4. Brug den blå skyder øverst på skærmen til at slå denne funktion til eller fra.
  5. Tryk på Udført.
Se en video om oversættelse i Chrome (1:06)

Oversættelse af websider i Chrome (1:05)

Få oplysninger om, hvordan du automatisk kan oversætte websites, der er skrevet på forskellige sprog, ved hjælp af Chrome.

Skift sprogindstillinger for Chrome-browseren

Skift Chrome-sprog på din computer

Browserens grænsefladesprog anvendes til browsermenuer og -meddelelser. Det baseres på det sprog, du valgte, første gang du downloadede Google Chrome, eller på det sprog, du har valgt til din telefon eller tablet. Sådan ændrer du denne indstilling på din computer:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst på siden.
  4. Klik på Indstillinger for sprog og indtastning i sektionen "Sprog".
  5. Vælg det sprog, du vil bruge, på listen. Hvis sproget ikke er på listen, skal du først tilføje det som et af dine foretrukne websidesprog ved at klikke på Tilføj.
  6. Klik på Vis Google Chrome på dette sprog i panelet til højre.
  7. Luk browseren helt, og åbn den igen for at anvende disse indstillinger.

Sørg for kun at tilføje de sprog, du skal bruge, da skadelige websites kan anvende tegn, der ligner hinanden, fra forskellige sprog til at vildlede dig om den webadresse, du besøger.

Skriv på forskellige sprog i Chrome

Hvis du vil skrive på et sprog, som ikke understøttes af din computer, kan Chrome-udvidelsen Google Indtastningsværktøj være nyttig.

Hvis du bruger Windows, er du muligvis nødt til at konfigurere dine Windows-sprogindstillinger, før du kan tilføje østasiatiske sprog eller sprog, der anvender komplekse scripts.