Oversæt en side til dit sprog

Parlez-vous français? Oversættelsesfunktionen i Chrome hjælper dig med at læse mere på nettet, uanset hvilket sprog websiden er skrevet på.

Kig efter oversættelsesikonet i adresselinjen, når du støder på en side, der er skrevet på et sprog, som ikke er blandt dine foretrukne websidesprog. Du oversætter siden ved at klikke på Oversæt i det felt, der vises under adresselinjen. Hvis du ikke vil oversætte siden, skal du klikke på Nej.

Hvis du bruger en Mac-computer, kan du se oversættelsesbjælken i stedet for oversættelsesikonet i adresselinjen.

Slå oversættelse til eller fra

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i browservinduet.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Tilbyd at oversætte sider, der ikke er på et sprog, du kan læse" i sektionen "Sprog".
Rediger oversættelsesindstillinger

Du kan bestemme, om oversættelsesmuligheden skal vises ved bestemte websites og sprog ved at klikke på pil ned på knappen Nej i oversættelsesfeltet.

• Vælg Oversæt aldrig [sprog], hvis du ikke vil se oversættelsesmuligheden for det viste sprog.
  • Vælg Oversæt aldrig dette website, hvis oversættelsesmuligheden ikke skal vises på sider på det website, som du besøger.

Hvis du vil tilpasse, hvordan oversættelsesfunktionen skal agere ved forskellige sprog og sider, du besøger, skal du klikke på Valgmuligheder i oversættelsesfeltet, der vises under ikonet.

• Vælg Oversæt altid for automatisk at oversætte sider, der er skrevet på det valgte sprog.

Tips om oversættelsesfunktionen

• Højreklik på en hvilken som helst side, og vælg Oversæt til dansk, selvom du har slået oversættelsesmuligheden fra for et website eller sprog. Bemærk! Hvis du vælger denne valgmulighed, aktiveres oversættelsesfunktionen igen for websitet og sproget.
  • Oversættelsesfunktionen vises, hver gang du besøger en side, der ikke er skrevet på et af dine foretrukne websidesprog. Få flere oplysninger om, hvordan du tilpasser dine præferencer for websidesprog i Windows, Mac, Linux og på en Chromebook.