Skift Chrome-sprog, og oversæt websider

Du kan ændre det sprog, Chrome anvender, og indstille Chrome til at oversætte websider for dig.

Oversæt websider i Chrome

Når du støder på en side, som er skrevet på et sprog, du ikke forstår, kan du bruge Chrome til at oversætte siden.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til en webside, som er skrevet på et andet sprog.
  3. Klik på Oversæt øverst.
  4. Chrome oversætter kun websiden denne ene gang.

Virker det ikke? Du kan prøve at opdatere websiden. Hvis du ikke kan klikke på Oversæt, skyldes det muligvis, at du ikke kan oversætte fra dette sprog. Se og vælg, hvilke sprog Chrome kan oversætte for dig.

Slå oversættelse fra

Chrome tilbyder som standard at oversætte sider, der er skrevet på et sprog, du ikke forstår.

Slå oversættelse fra for alle sprog

Du bestemmer, om Chrome skal tilbyde at oversætte websider.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Tilbyd at oversætte sider, der ikke er på et sprog, du kan læse" under "Sprog".
Slå oversættelse fra for et bestemt sprog

Du bestemmer, om Chrome skal tilbyde at oversætte websider på et bestemt sprog.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  4. Klik på Indstillinger for sprog og indtastning under "Sprog".
  5. Klik på det sprog, du vil bruge, i venstre side.
    • Hvis sproget ikke er på listen, kan du tilføje det ved at klikke på Tilføj.
  6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Tilbyd at oversætte sider på dette sprog" i højre side.
  7. Klik på Udfør.

Skift sprog for Chrome-browseren (kun Windows og Chromebook)

Du kan indstille Chrome til at vise alle indstillinger og menuer på det sprog, du vælger. Denne valgmulighed er kun tilgængelig på Windows- og Chromebook-computere.

Bruger du Mac eller Linux? Chrome anvender automatisk computerens standardsystemsprog.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  4. Klik på Indstillinger for sprog og indtastning under "Sprog".
  5. Klik på det sprog, du vil bruge, i venstre side.
    • Hvis sproget ikke er på listen, kan du tilføje det ved at klikke på Tilføj.
  6. Klik på Vis Google Chrome på dette sprog i højre side. Denne valgmulighed er kun tilgængelig på Windows- og Chromebook-computere.
  7. Genstart Chrome for at anvende ændringerne.

Skriv på et ikke-understøttet sprog

Hvis du vil skrive på et sprog, som ikke understøttes af din computer, kan du bruge Chrome-udvidelsen Google Indtastningsværktøj.

Hvis du bruger Windows, er du muligvis nødt til at konfigurere dine Windows-sprogindstillinger, før du kan tilføje østasiatiske sprog eller andre sprog, der anvender komplekse scripts.